A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Оголошення

Херсонський обласний центр зайнятості запрошує доєднатися до онлайн-заходу «Співпраця Херсонської обласної служби зайнятості з громадськими організаціями»

Мета зустрічі: консолідація зусиль Херсонської обласної служби зайнятості та громадських, недержавних, неурядових організацій в частині сприяння зайнятості населення Херсонської області та напрацювання алгоритму спільних дій щодо підвищення рівня економічної активності на ринку праці

19:23 28.04.2024

З нагоди Дня охорони праці 28 квітня 2024 року,оголошується конкурс, який об'єднує творчість, інновації та пристрасть до створення безпечного робочого середовища.

Державна служба України з питань праці, спільно з організаціями роботодавців та профспілок, запрошує вас стати частиною цього важливого руху. Чи ви є майстром слова, художником, фотографом, чи маєте інші таланти - ваші ідеї про безпеку праці заслуговують на увагу!

10:40 28.04.2024

Служба зайнятості пропонує низку послуг та програм людям з інвалідністю, які направлені на їх підтримку у побудові кар'єрі та професійному розвитку.

Безбар’єрність сьогодні – це нагальна необхідність для мільйонів українців. Однією з важливих складових створення безбар’єрного середовища є рівність, однакові умови та можливості.

17:08 24.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь