A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Оголошення

Започатковано Всеукраїнський проєкт збору книжок "Вільні читають українською!"

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка, з метою поповнення бібліотечних фондів, створення мобільних бібліотечних куточків, формування книжкових поличок в укриттях Уповноважений із захисту державної мови за підтримки Міністерства освіти і науки України, Всеукраїнського проєкту “Єдині” та студентських мовних омбудсменів започатковує Всеукраїнський проєкт збору книжок "Вільні читають українською!"

14:58 08.03.2024

Як стати надавачем послуг із психологічної допомоги для ветеранів і членів їх сімей та отримати відшкодування від Мінветеранів

Цьогоріч в Україні впроваджується безоплатна психологічна допомога для ветеранів та їхніх родин. Зокрема, Мінветеранів відшкодовуватиме вартість наданих послуг спеціалізованим закладам різних форм власності, в тому числі й фізичним особам-підприємцям, які надають такі послуги з психологічної допомоги.

12:47 08.03.2024

До 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка в Національній бібліотеці для дітей оживуть його твори

За допомогою цифрових технологій Національна бібліотека України для дітей дарує нове життя книгам, кожна з яких є частинкою нашої культури. За допомогою штучного інтелекту фахівці бібліотеки оживили збірку поезій Тараса Григоровича «Тече вода з-під явора» з ілюстраціями української художниці Любові Джолос (1939 року видання). Три анімаційних випуски творів Тараса Шевченка та інші ресурси проєкту «Книги оживають» можна знайти на сайті бібліотеки

17:04 07.03.2024

Як будувати кар'єру та рухатися вперед навіть у часи невизначеності?

Дізнайтеся відповідь вже завтра на першому безоплатному вебінарі про професійну реалізацію та управління власною кар'єрою в часи глобальних викликів від національної едьютейнмент-платформи Дія.Освіта та української платформи психологічної допомоги онлайн Rozmova.me. У програмі зустрічі:

13:03 06.03.2024

До уваги охочих скласти іспит на рівень володіння державною мовою!

Національна комісія зі стандартів державної мови відкриває реєстрацію на іспит у березні 2024 року. Зареєструватися можна, перейшовши за покликанням exam.mova.gov.ua. З Інструкціями до проведення іспитів на рівень володіння державною мовою можна ознайомитися за покликанням https://ips.ligazakon.net/document/RE41463?an=76

08:08 29.02.2024

Завтра, в День спротиву окупації Криму, в Києві відбудеться форум “26-2-14: Війна почалась у Криму”, який транслюватиметься онлайн на сторінках Представництва, Кримської платформи, телеканалі “ДІМ” та інформаційних ресурсах медіапартнерів.

Початок — 13:00. Мета заходу — нагадати та наголосити, що російська агресія проти України розпочалася з окупації Криму у 2014 році, і що тільки зі звільненням та реінтеграцією Криму війну буде завершено. Як “кримський контекст” включений у Формулу миру, чому деокупація півострова — не лише про територіальну цілісність України, а й про значно глобальніші аспекти, що Україна робить для реінтеграції півострова вже сьогодні та якими є пріоритети в умовах тимчасової відсутності контролю, чому минуле Криму - це питання його майбутнього? Ці та інші питання будуть обговорені в рамках панельних дискусій та програмних виступів на Форумі.

18:22 25.02.2024

Ставай у ряди ЗСУ, долучайся до справжніх

  ·  В минулому — актор театру і кіно, а зараз – молодший сержант Збройних Сил України. Олексій Тритенко розповів про свою мотивацію долучитися до війська.

20:16 22.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь