A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Оголошення

Хочете, аби медичний сервіс в Україні був якіснішим і зручнішим? Розкажіть нам про свій досвід взаємодії з системою охорони здоров‘я.

Міністерство охорони здоров‘я України спільно з Проєктом USAID Ukraine - USAID Україна “Підтримка реформи охорони здоров‘я” запускають всеукраїнське опитування “Голос пацієнтів”, аби дізнатися, як ви сприймаєте і ставитесь до змін в українській медицині.

08:09 20.03.2024

Проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць та  населених пунктів Нижньосірогозької селищної територіальної громади

  Нижньосірогозька селищна військова адміністрація інформує про початок проведення громадського обговорення пропозицій щодо перейменування вулиць та населених пунктів Нижньосірогозької селищної територіальної громади у формі електронних консультацій та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

17:33 18.03.2024

Беріть участь у марафоні читання військової поезії разом з нами! Ми можемо подякувати нашим поетам-захисникам, поширивши їхню поезію!

Цьогоріч Literary Agency OVO ІІ Літературна агенція OVO активно долучається до акції «Національний тиждень читання поезії» від Українського інституту книги та організовує марафон читання військової поезії, який триватиме з 16 до 24 березня. Координаторкою марафону стала українська поетка та культурна менеджерка Tetiana Vlasova.

13:38 16.03.2024

Обираєш шлях захисника – обирай професію прикордонника. Новий формат рекрутингу пропонує Державна прикордонна служба України, подробиці за телефоном: 044-230-76-00.

З березня почала діяти телефонна лінія, за якою потенційні кандидати зможуть дізнатися про наявні вакансії у прикордонному відомстві, особливості добору і проходження служби саме у лавах прикордонників.

17:20 13.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь