A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Оголошення

Завтра, в День спротиву окупації Криму, в Києві відбудеться форум “26-2-14: Війна почалась у Криму”, який транслюватиметься онлайн на сторінках Представництва, Кримської платформи, телеканалі “ДІМ” та інформаційних ресурсах медіапартнерів.

Початок — 13:00. Мета заходу — нагадати та наголосити, що російська агресія проти України розпочалася з окупації Криму у 2014 році, і що тільки зі звільненням та реінтеграцією Криму війну буде завершено. Як “кримський контекст” включений у Формулу миру, чому деокупація півострова — не лише про територіальну цілісність України, а й про значно глобальніші аспекти, що Україна робить для реінтеграції півострова вже сьогодні та якими є пріоритети в умовах тимчасової відсутності контролю, чому минуле Криму - це питання його майбутнього? Ці та інші питання будуть обговорені в рамках панельних дискусій та програмних виступів на Форумі.

18:22 25.02.2024

Ставай у ряди ЗСУ, долучайся до справжніх

  ·  В минулому — актор театру і кіно, а зараз – молодший сержант Збройних Сил України. Олексій Тритенко розповів про свою мотивацію долучитися до війська.

20:16 22.02.2024

Набір охочих долучитися до відновлення деокупованих територій триває

Наразі до кадрового резерву для державної служби на ДОТ готові приєднатися 2381 особа. З них 2179 – вже зараховано. Серед кандидатів більшість – чоловіки. Вони подали 1358 анкет. Жінки відправили 1023 анкети.

09:07 20.02.2024

Національним Фестивалем “Код Нації” спільно з проєктом “ПроМову” оголошується проведення Всеукраїнського конкурсу до Міжнародного дня рідної мови, який відзначається 21 лютого.

Головною метою Конкурсу є сприяти розвитку української мови шляхом популяризації її культурного надбання у суспільстві; заохочення представників усіх верств населення до вивчення української мови, утвердження її як головного чинника існування нашої нації; розвиток творчих та інтелектуальних здібностей учасників Конкурсу та Тестування. Підтримка Збройних сил України благодійними внесками учасників.

19:37 05.02.2024

До дня Святого Миколая та Нового року юних читачів запрошують до створення особливої книги історій, бажань та мрій

У межах ініціативи Українським дітям - українську книгу запрошуємо маленьких українців написати свої історії, бажання та мрії про свою рідну країну, свою сім’ю, свої захоплення, свої плани на майбутнє. Ці тексти будуть зібрані в один збірник, який буде виданий та направлений в межах акції для поповнення та оновлення бібліотечних фондів в Україні та за її межами, особливо в зоні конфлікту, в пунктах незламності, в госпіталях, в дитячих будинках, в бібліотеках, в школах.

19:56 01.12.2023

Долучайтеся до Ради волонтерів Херсонщини! Прийом заявок триватиме до 1 грудня.

Єднання зусиль - головне у волонтерстві. Аби охопити допомогою якомога більше мешканців області, а волонтерську діяльність зробити ефективною, прозорою та системною, Херсонська ОВА вирішила утворити Раду волонтерів.

21:01 28.11.2023

Запаліть свічку на своєму вікні. Згадайте про мільйони людських життів, які Україна втратила внаслідок Голодомору і масових штучних голодів.

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років.

00:31 25.11.2023

Оголошено IV Всеукраїнський конкурс наукових студентських робіт на тему Революції Гідності

Цьогоріч минуло 10 років з початку Революції Гідності – події, що змінила хід історії України. Адже саме на Майдані українське суспільство потужно заявило про власний цивілізаційний вибір творити майбутнє країни у спільноті вільних демократичних європейських держав. З нагоди 10 річниці Революції Національний музей Революції Гідності • Maidan Museum проводить конкурс. Його мета заохотити студентів вишів до дослідження Революції Гідності, вивчення її історії, особливостей, здобутків, значення та впливу на різні сфери політичного, суспільного та культурного життя.

21:08 24.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь