Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Соціальний захист

Які програми для започаткування та розвитку ветеранського підприємництва діють в Україні?

Серед ветеранів й ветеранок наразі існує величезний запит на започаткування власного бізнесу або розширення чи розвиток вже існуючих проєктів, і для Мінветеранів цей напрямок – один з ключових пріоритетів, зазначає в.о. Міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун.

11:54 29.03.2024

В умовах воєнного часу пріоритетом держави є цифровізація усіх ветеранських послуг, осучаснення підходів до соціального захисту захисників, їхніх сімей та родин загиблих воїнів.

Гід з державних послуг https://guide.diia.gov.ua/ -це офіційний ресурс, на якому ветерани та члени їхніх сімей можуть знайти покрокові інструкції про те, як оформити потрібні довідки чи одержати допомогу від держави.

20:28 28.03.2024

Спілка поранених військових України "Міцні 300" відкривають реєстрацію на курс з іпотерапії для ветеранів та ветеранок

 Іпотерапія — це комплексний реабілітаційний метод, заснований на терапевтичній взаємодії з кіньми. Вона допомагає поліпшити фізичний та психоемоційний стан людини.

19:30 28.03.2024

Що варто знати кожному воїну-підприємцю та їхнім родинам:

Державна реєстрація вашого бізнесу залишається дійсною, навіть якщо ви мобілізовані на службу. Ваша підприємницька діяльність — це ваш засіб до самореалізації та допомоги вашій родині, і вона захищена законом.

18:39 28.03.2024

Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам

У рамках співпраці з Національною службою здоров’я України Мінветеранів роз'яснює ветеранам і ветеранкам, які послуги реабілітації вони можуть отримати на безоплатній основі. Зокрема, йдеться про медзаклади, у яких є договір із НСЗУ, де застосовуються виключно доказові методи реабілітації.

10:39 26.03.2024

Ти як? Доглядати поранених ветеранів — важка місія, яка зазвичай лягає на плечі рідних та близьких.

Вони постійно перебувають поруч із ними у лікарнях, центрах реабілітації чи вдома. Вони беруть на себе догляд, фізичну й психологічну підтримку, а ще — купу бюрократичних питань. Водночас виконують хатні справи, виховують дітей і працюють.

20:29 25.03.2024

Як військовослужбовцям отримати безоплатну правничу допомогу?

Усі військовослужбовці в Україні мають право на безоплатну правничу допомогу з питань, пов'язаних зі службою чи іншими життєвими ситуаціями. Можна отримати правову інформацію, роз’яснення та консультації юристів.

20:26 25.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь