Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Соціальний захист

До Дня добровольця підготували добірку послуг на Гіді з державних послуг для ветеранів та членів їхніх сімей. Дізнайтеся, як отримати необхідний сервіс замість того, щоб годинами розбиратися самотужки

Державні послуги для захисників і захисниць — на Гіді Українські військові щодня оберігають наш спокій. Піклуємося про наших героїв та робимо все, щоб спростити їх взаємодію з державою.

18:08 14.03.2024

Мінсоцполітики провело з регіонами обговорення питань призначення допомоги для ВПО

Майже від початку повномасштабної війни та різкого збільшення через це кількості українців, що залишили власні домівки, Уряд запровадив кризову виплату – допомогу на проживання для ВПО. Ця виплата вже протягом двох років дає можливість українським родинам проходити складний період невизначеності, облаштування на новому місці й інтеграції у приймаючу громаду.

16:38 14.03.2024

Де і як отримати "Доступні ліки".

В Україні діє урядова програма "Доступні ліки". За нею українці можуть отримати потрібні медикаменти безплатно або з невеликою доплатою.

14:11 14.03.2024

Як призначається та виплачується одноразова грошова допомога у разі загибелі військового або поліцейського

За чинним законодавством сім’ям загиблих військовослужбовців, поліцейських та осіб рядового і начальницького складу, які загинули під час дії воєнного стану, або померли  внаслідок поранення, отриманого у період дії воєнного стану під час захисту держави, виплачується одноразова грошова допомога (ОГД) у розмірі 15 мільйонів гривень.

12:42 14.03.2024

Як стати надавачем послуг із психологічної допомоги для ветеранів і членів їх сімей та отримати відшкодування від Мінветеранів

Цьогоріч в Україні впроваджується безоплатна психологічна допомога для ветеранів та їхніх родин. Зокрема, Мінветеранів відшкодовуватиме вартість наданих послуг спеціалізованим закладам різних форм власності, в тому числі й фізичним особам-підприємцям, які надають такі послуги з психологічної допомоги.

14:06 13.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь