Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Оголошення

ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ РОЗПОЧИНАЄ ЗДІЙСНЮВАТИ ОПЛАТУ ЕЛЕКТРОННИХ ЛІКАРНЯНИХ

В Україні розпочинається перехід закладів охорони здоров’я на створення електронних медичних висновків замість видачі паперових листків непрацездатності. Для застрахованих осіб програмні засоби автоматично формуватимуть на їх підставі е-лікарняний – такий електронний листок непрацездатності не потребує дублювання на бланку та наділений повним переліком функцій паперової версії.

13:40 10.06.2021

Отримай безоплатну правову допомогу онлайн

З розвитком цифрових технологій, майже кожна сфера нашого життя почала активний перехід в онлайн. Особливо це питання гостро стало в умовах пандемії COVID-19.  Система безоплатної правової допомоги запровадила широкий доступ для отримання безоплатної правової допомоги з використанням сучасних цифрових технологій. 

15:00 08.06.2021

Електронний реєстр листків непрацездатності

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 31 березня 2021 р. № 323 внесено зміни до Порядку організації ведення Електронного реєстру листків непрацездатності та надання інформації з нього (далі - Реєстр).

14:15 07.06.2021

Проведено перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам

Статтею 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» (далі – Закон) передбачено, що органи Пенсійного фонду України щороку з 1 квітня без додаткового звернення особи проводять перерахунок пенсії тим особам, які продовжували працювати та на 1 березня року, в якому здійснюється перерахунок, набули не менше 24 місяців страхового стажу, або минуло не менше 24 місяців після призначення/попереднього перерахунку пенсії.

14:05 07.06.2021

До уваги любителів футболу АНОНС проведення ігор ІІ туру Відкритого чемпіонату Нижньосірогозької громади з футболу 2021 року.

06 червня на футбольному полі села Трохимівка (Іванівська територіальна громада) відбудеться гра між командами «Сармат» (с.Трохимівка) – «Горностаївка ОТГ». Початок о 13-00.

13:09 04.06.2021

Застраховані особи можуть відновити здоров'я на базі санаторно-курортних закладів після важкої хвороби, операції чи травми за кошти фссу

Новотроїцьке відділення управління виконавчої дирекції  Фонду соціального страхування України в Херсонській області  інформує:

14:59 03.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь