Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Оголошення

Оголошено конкурс з відбору психологів

Відповідно до наказу Координаційного центру з надання правничої допомоги (далі – Координаційний центр) від 12 червня 2024 року № 351/аг «Про проведення конкурсу з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання правничої допомоги», Координаційний центр повідомляє про проведення з 12 червня по 07 серпня 2024 року конкурсу з відбору  психологів які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги  (далі – конкурс) з метою їх  включення   до Реєстру  психологів, які залучаються до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги (далі – Реєстр).

17:19 20.06.2024

 За сприяння Мінекономіки та підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» стартувала нова навчальна програма «Школа операторів будівельної техніки»

Навчальну програму, яка дозволить людям без попереднього досвіду опанувати нову для себе професію реалізують Немішаївський фаховий коледж та компанія Алеф Строй, за партнерства Конфедерація будівельників України.

15:24 20.06.2024

Фаховий коледж морського транспорту НУ «ОМА» оголошує набір абітурієнтів

Це можуть бути цивільні особи, ліцеїсти чи військовослужбовці віком від 17 до 30 років. В цьому році тут відкрито дві нові спеціалізації: «Організація експлуатації, зберігання та технічного обслуговування морських безпілотних систем» і «Експлуатація морських безпілотних систем та комплексів».

11:22 20.06.2024

ТИ НЕ СТОЇШ ОСТОРОНЬ, ТИ – З НАМИ!

Понад 70% втрат противнику ми завдаємо завдяки безпілотникам. Це тисячі одиниць ворожої техніки, десятки тисяч уражених окупантів на місяць.

08:41 20.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь