Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Оголошення

Ветерани та військові зможуть опанувати нову професію в ІT-сфері

Український ветеранський фонд, компанія Lobby X та ІТ-компанія SoftServe Ukraine оголошують про старт набору на безплатний курс "Основи роботи з базами даних" для ветеранів, ветеранок, військових та членів їхніх сімей.

12:11 19.06.2024

Інститут Військово-Морських Сил Національного університету «Одеська морська академія» запрошує киян на навчання до Одеси.

Це єдиний вищий військовий навчальний заклад України, який готує офіцерські кадри для національного флоту та Морської охорони Державної прикордонної служби.

10:03 19.06.2024

Продовжується відбір кандидатів віком від 17 до 30 років для вступу до вищих військових навчальних закладів (ВВНЗ) та військових коледжів сержантського складу (ВКСС).

Терміни та особливості вступної кампанії до військових вишів та закладів фахової передвищої військової освіти

09:49 19.06.2024

Всеукраїнський молодіжний форум “Державотворець: молодь у відновленні держави”

Мета національної програми “Державотворець” – створення системи особистісного та професійного розвитку молоді в Україні віком від 18 до 35 років, розвиток відповідального лідерства та підвищення рівня громадянської активності молоді

08:18 19.06.2024

Заплив для НЕЗЛАМНИХ — OCEANMAN

Організатори одного з найпопулярніших міжнародних запливів у світі OCEANMAN Ukraine запрошують військових, ветеранів, які мають протезування чи отримали пошкодження опорно-рухового апарату взяти участь в гонці з плавання на відкритій воді

21:45 18.06.2024

Учасник бойових дій — людина з величезним досвідом, здобутими чи вдосконаленими навичками, які стануть допоміжними в житті. А ще часто — людина, яка не хоче повертатися до старого місця роботи і потребує перекваліфікації чи навчання.

Державна служба зайнятості здійснює безкоштовне професійне навчання учасників бойових дій та людей з інвалідністю внаслідок війни у восьми сучасних центрах професійно-технічної освіти.

19:39 18.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь