Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Оголошення

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці оголошує конкурс для компаній на тему "Інновації та цифрові рішення для безпеки на роботі"!

Запрошуються прогресивні роботодавці, які крокують у ногу з часом та впроваджують передові цифрові рішення для забезпечення безпеки на роботі!

11:36 02.05.2024

Увага, шановні фахівці-практики з охорони праці! Держпраці спільно з Цифровим видавництвом Експертус розпочали спільний проект «Рейтинг спеціалістів з охорони праці»!

Якщо ви той, хто знає, як на практиці створювати безпечні та здорові умови праці, цей конкурс для вас! Покажіть усім свою професійну майстерність та експертність!

10:45 30.04.2024

Ветеранські організації та громади можуть отримати грантову підтримку Встигніть податися до 10 травня, аби надавати ще більше якісних послуг для ветеранів.

Наші партнери Міжнародна організація з міграції IOM Ukraine за фінансування Міністерства закордонних справ Японії оголосили грантову програму для ветеранських організацій, установ та громад.

15:54 29.04.2024

Громадські організації можуть отримати грант від UNDP для діяльності, спрямованої на допомогу постраждалим від вибухонебезпечних предметів

Громадські організації мають змогу взяти участь у грантовому конкурсі, котрий посилить спроможності громад надавати допомогу постраждалим від вибухонебезпечних предметів (ВНП). А також інформувати про її надання у партнерстві з організаціями громадянського суспільства. Про це повідомляється на сайті Програми розвитку ООН (UNDP).

14:56 29.04.2024

Раді оголосити старт конкурсу «Мистецтво, що рятує життя»

Безпека на роботі перетворюється з сухого набору правил у живе мистецтво, що охороняє наше благополуччя. Ми переконані, що образотворче мистецтво може висловити та переосмислити значення безпеки на роботі на свій лад!

11:33 29.04.2024

Херсонський обласний центр зайнятості запрошує доєднатися до онлайн-заходу «Співпраця Херсонської обласної служби зайнятості з громадськими організаціями»

Мета зустрічі: консолідація зусиль Херсонської обласної служби зайнятості та громадських, недержавних, неурядових організацій в частині сприяння зайнятості населення Херсонської області та напрацювання алгоритму спільних дій щодо підвищення рівня економічної активності на ринку праці

19:23 28.04.2024

З нагоди Дня охорони праці 28 квітня 2024 року,оголошується конкурс, який об'єднує творчість, інновації та пристрасть до створення безпечного робочого середовища.

Державна служба України з питань праці, спільно з організаціями роботодавців та профспілок, запрошує вас стати частиною цього важливого руху. Чи ви є майстром слова, художником, фотографом, чи маєте інші таланти - ваші ідеї про безпеку праці заслуговують на увагу!

10:40 28.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь