Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Оголошення

Безкоштовний онлайн-захід "Перемога у цивільному житті: можливості для ветеранів та ветеранок на шляху професійного зростання"

 Безкоштовний онлайн-захід "Перемога у цивільному житті: можливості для ветеранів та ветеранок на шляху професійного зростання" https://www.youtube.com/watch?v=bPKDAiyPCDA

11:01 18.04.2024

Ти як? Сьогодні країну захищають понад 45 тисяч жінок-військослужбовиць, 4 тисячі з них — у боях нарівні з чоловіками. Ще 13 тисяч українок мають статус учасниць бойових дій.

Жінки рятують життя, мінують та розміновують, керують підрозділами, нищать ворога і повертаються додому ветеранками. Їхній досвід вартий поваги і вони так само потребують нашої підтримки у відновленні.

12:22 17.04.2024

Бранч можливостей вже цього тижня! У суботу 20 квітня дружини військових та ветеранки зможуть дізнатись як отримати грант на створення або масштабування власної справи за підтримки держави.

Tetyana Berezhna, заступниця Міністра економіки України розповість про грантові програми для ветеранів та їх сімей, які пропонує Міністерство.

08:20 17.04.2024

Прийом заявок на отримання посівного матеріалу від USAID АГРО достроково завершений

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО достроково завершила прийом заявок через Державний аграрний реєстр на отримання насіння кукурудзи бренду Dekalb від компанії Bayer для весняної посівної 2024 року. Раніше повідомлялось, що прийом заявок триватиме до 21 квітня. Однак, через великий попит з боку українських аграріїв необхідна кількість заявок була отримала в короткий термін.

13:17 16.04.2024

XVІІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення за участі Української молодіжної правничої асамблеї, Благодійного фонду «Об’єднання світових культур», Української асоціації підтримки творчої молоді запрошують учнів закладів загальної середньої освіти України віком до 18 років взяти учать XVІІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Мої права-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

08:32 13.04.2024

ГО Метта запрошує демобілізованих військових на горотерапію

Концепт Горотерапії — це відновлення через повернення до гір, зцілення через походи та повернення до себе через взаємодію з іншими людьми. У команді організаторів є психологи ГО Метта, гіди та військові добровольці, а тепер військові ЗСУ — Віталій Дячук та Олексій Кушнєр з Nomad.live, котрі спробували ефект Горотерапії на собі, щоб потім допомагати побратимам та посестрам відновитись. Цього разу гідом буде Олексій Кушнєр.

08:44 12.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь