Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Оголошення

18 травня відкриється виставка про ненасильницький спротив громадян України на окупованих територіях Мистецько-інформаційна виставка «Небачена Сила»

В Українському домі відкриється інформаційно-мистецька виставка “Небачена Сила” про ненасильницький спротив українців на окупованих територіях. Співорганізатором виставки є Представництво Президента України в АР Крим та Офіс Кримська платформа. Символічно, що почнеться вона 18 травня — в День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу у рамках 80 роковин депортації. Триватиме виставка до 2 червня.

14:27 13.05.2024

Про нові спеціалізації у військових вишах повідомили в Департамент військової освіти і науки Міністерства оборони України.

Згідно з рішеннями керівництва ЗСУ та на підставі уточнених заявок на підготовку військових фахівців з вищою освітою — з 1 вересня 2024 року розпочинається підготовка за новими спеціалізаціями:

12:10 13.05.2024

Ветерани війни Іван Балашов та Анатолій Вересенко проїдуть на велосипедах від Ужгорода до Києва в памʼять про побратимів та посестер.

15 травня стартує щорічний велопробіг “Шануємо пам’ять захисників України”. Він триватиме 9 днів та завершиться символічно 23 травня — у День Героїв України, біля Стіни пам’яті загиблих за Україну у Києві.

11:03 13.05.2024

УВАГА – КОНКУРС! ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки» оголошує регіональний етап Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці - 2024» у Херсонській області!

Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Безпека в житті – життя у безпеці» є щорічним і проводиться з метою формування у дітей та молоді культури безпечної життєдіяльності, виховання свідомих, відповідальних та патріотично налаштованих громадян держави, привернення уваги громадськості до проблем безпеки в умовах сьогодення, виявлення талановитих, обдарованих дітей та їх підтримки.

08:32 10.05.2024

Голосуйте за кращий ескізний проєкт в’їзного знаку в Херсонську область!

Сьогодні розпочинається громадське обговорення конкурсних робіт регіонального художнього конкурсу на визначення кращого ескізного проєкту в'їзного знака в Херсонську область на межі Миколаївської та Херсонської областей.

16:23 09.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь