Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Оголошення

Неурядові організації можуть отримати грант для надання послуг із ментального здоров’я

Конкурс на участь у гранті проводиться в межах проєкту «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», що фінансується USAID та реалізується міжнародною організацією «Пакт».

16:57 12.03.2024

Команда Українського інституту книги анонсує проведення Національного тижня читання поезії, який відбудеться з 16 по 24 березня 2024 р.

Команда Українського інституту книги анонсує проведення Національного тижня читання поезії, який відбудеться з 16 по 24 березня 2024 р., що охоплює дату святкування Всесвітнього дня поезії (21 березня). Тиждень поезії в Україні відбудеться вперше, і ми вважаємо, що це гарна можливість відзначити роль поетів і поетичного слова в культурі, особливо під час війни, адже поезія як форма літератури реагує на події найпершою.

20:55 11.03.2024

«Поезія без меж»: з нагоди 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка Національна бібліотека для дітей ініціювала поетичний марафон

В межах онлайн-заходу на офіційній сторінці бібліотеки у Фейсбуці упродовж двох днів звучатимуть рядки Тараса Шевченка різними мовами світу.

20:15 08.03.2024

Започатковано Всеукраїнський проєкт збору книжок "Вільні читають українською!"

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка, з метою поповнення бібліотечних фондів, створення мобільних бібліотечних куточків, формування книжкових поличок в укриттях Уповноважений із захисту державної мови за підтримки Міністерства освіти і науки України, Всеукраїнського проєкту “Єдині” та студентських мовних омбудсменів започатковує Всеукраїнський проєкт збору книжок "Вільні читають українською!"

14:58 08.03.2024

Як стати надавачем послуг із психологічної допомоги для ветеранів і членів їх сімей та отримати відшкодування від Мінветеранів

Цьогоріч в Україні впроваджується безоплатна психологічна допомога для ветеранів та їхніх родин. Зокрема, Мінветеранів відшкодовуватиме вартість наданих послуг спеціалізованим закладам різних форм власності, в тому числі й фізичним особам-підприємцям, які надають такі послуги з психологічної допомоги.

12:47 08.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь