Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Оголошення

ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ РОЗПОЧИНАЄ ЗДІЙСНЮВАТИ ОПЛАТУ ЕЛЕКТРОННИХ ЛІКАРНЯНИХ

В Україні розпочинається перехід закладів охорони здоров’я на створення електронних медичних висновків замість видачі паперових листків непрацездатності. Для застрахованих осіб програмні засоби автоматично формуватимуть на їх підставі е-лікарняний – такий електронний листок непрацездатності не потребує дублювання на бланку та наділений повним переліком функцій паперової версії.

13:40 10.06.2021

Отримай безоплатну правову допомогу онлайн

З розвитком цифрових технологій, майже кожна сфера нашого життя почала активний перехід в онлайн. Особливо це питання гостро стало в умовах пандемії COVID-19.  Система безоплатної правової допомоги запровадила широкий доступ для отримання безоплатної правової допомоги з використанням сучасних цифрових технологій. 

15:00 08.06.2021

Електронний реєстр листків непрацездатності

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 31 березня 2021 р. № 323 внесено зміни до Порядку організації ведення Електронного реєстру листків непрацездатності та надання інформації з нього (далі - Реєстр).

14:15 07.06.2021

Проведено перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам

Статтею 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» (далі – Закон) передбачено, що органи Пенсійного фонду України щороку з 1 квітня без додаткового звернення особи проводять перерахунок пенсії тим особам, які продовжували працювати та на 1 березня року, в якому здійснюється перерахунок, набули не менше 24 місяців страхового стажу, або минуло не менше 24 місяців після призначення/попереднього перерахунку пенсії.

14:05 07.06.2021

До уваги любителів футболу АНОНС проведення ігор ІІ туру Відкритого чемпіонату Нижньосірогозької громади з футболу 2021 року.

06 червня на футбольному полі села Трохимівка (Іванівська територіальна громада) відбудеться гра між командами «Сармат» (с.Трохимівка) – «Горностаївка ОТГ». Початок о 13-00.

13:09 04.06.2021

Застраховані особи можуть відновити здоров'я на базі санаторно-курортних закладів після важкої хвороби, операції чи травми за кошти фссу

Новотроїцьке відділення управління виконавчої дирекції  Фонду соціального страхування України в Херсонській області  інформує:

14:59 03.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь