Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Соціальний захист

Можливості для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин. 

На вебплатформі е-Ветеран фахівці Мінветеранів створили Єдину базу знань для ветеранів війни та членів їхніх сімей. У базі ви знайдете відповіді на нагальні запитання щодо послуг з професійної адаптації, підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації, працевлаштування, які реалізуються в межах бюджетних програм, дізнаєтеся про гарантії та пільги для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю, членів їхніх сімей, зокрема щодо надання грантів для створення або розвиток ветеранського бізнесу. Єдина база знань – за посиланням: https://eveteran.gov.ua/benefits

20:22 31.03.2024

Уряд врегулював питання щодо недопущення виселення вразливих категорій ВПО із житла для тимчасового проживання

  Сьогодні Кабінет Міністрів вніс зміни до Порядку формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, затвердженого Постановою КМУ від 29 квітня 2022 року № 495.

20:13 29.03.2024

Які програми для започаткування та розвитку ветеранського підприємництва діють в Україні?

Серед ветеранів й ветеранок наразі існує величезний запит на започаткування власного бізнесу або розширення чи розвиток вже існуючих проєктів, і для Мінветеранів цей напрямок – один з ключових пріоритетів, зазначає в.о. Міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун.

11:54 29.03.2024

В умовах воєнного часу пріоритетом держави є цифровізація усіх ветеранських послуг, осучаснення підходів до соціального захисту захисників, їхніх сімей та родин загиблих воїнів.

Гід з державних послуг https://guide.diia.gov.ua/ -це офіційний ресурс, на якому ветерани та члени їхніх сімей можуть знайти покрокові інструкції про те, як оформити потрібні довідки чи одержати допомогу від держави.

20:28 28.03.2024

Спілка поранених військових України "Міцні 300" відкривають реєстрацію на курс з іпотерапії для ветеранів та ветеранок

 Іпотерапія — це комплексний реабілітаційний метод, заснований на терапевтичній взаємодії з кіньми. Вона допомагає поліпшити фізичний та психоемоційний стан людини.

19:30 28.03.2024

Що варто знати кожному воїну-підприємцю та їхнім родинам:

Державна реєстрація вашого бізнесу залишається дійсною, навіть якщо ви мобілізовані на службу. Ваша підприємницька діяльність — це ваш засіб до самореалізації та допомоги вашій родині, і вона захищена законом.

18:39 28.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь