Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Соціальний захист

Як оформити догляд за людиною похилого віку чи з інвалідністю?

Якщо людина не здатна до самообслуговування через стан здоров’я, вона може отримати послуги з догляду. Такі послуги можуть надаватись як комунальними, недержавними надавачами соціальних послуг, так і фізичними особами на професійній чи непрофесійній основі.

08:17 12.04.2024

Ветерани зможуть отримати бізнес-гранти на відкриття власної справи

Оголошено конкурс для ветеранів та членів їхніх сімей на отримання гранту у розмірі до 400 тисяч гривень на відкриття малого бізнесу. Він проводиться в межах проєкту «Реінтеграція ветеранів та ветеранок війни через створення освітніх можливостей».

15:11 11.04.2024

Національна служба здоров’я України продовжує серію публікацій для ветеранів про те, як отримати безоплатну медичну допомогу за Програмою медичних гарантій.

При інсульті важливо якнайшвидше отримати медичну допомогу. Тож при підозрі на інсульт, коли виникає різкий головний біль, раптове порушення мовлення, оніміння обличчя, втрата рухливості кінцівок – відразу викликайте “швидку” за номером 103.

11:31 08.04.2024

Добірка актуальних можливостей і корисної інформації для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин

Ветерани війни та члени їхніх сімей, які мають інвалідність із порушенням опорно-рухового апарату, можуть безкоштовно пройти навчання з керування автомобілем та отримати посвідчення водія в межах проєкту “Автошколи для осіб з інвалідністю”. Навчання відбувається за рахунок коштів бюджетної програми Міністерства у справах ветеранів України. Такі автошколи працюють і приймають охочих в шести регіонах України, а саме: в Дніпропетровській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Одеській та Хмельницькій областях. Детальна інформація щодо проєкту – за посиланням: https://driveability.mvs.gov.ua/

19:56 07.04.2024

В Україні сформовано перелік місць тимчасового проживання ВПО.

Наказом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 06 грудня 2023 року № 343 затверджено узагальнений перелік місць тимчасового проживання. До нього увійшов 66801 об’єкт на 969 місць у 23 областях України.

08:49 07.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь