Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Соціальний захист

День боротьби проти раку: раннє виявлення збільшує шанси на одужання онкопацієнтів

4 лютого увага всього світу прикута до Дня боротьби проти раку. Онкологічні захворювання сьогодні є однією з найбільш актуальних і невирішених медичних проблем людства. За останніми прогнозами ВООЗ, якщо темпи захворюваності зростатимуть і надалі, то до 2030 року кількість людей, що вперше захворіли на рак, зросте на 77% і сягне 35 млн.

11:16 04.02.2024

Куди звертатись, якщо військовослужбовець/виця зник/ла безвісти за особливих обставин

Не поширюйте інформацію про військовослужбовця в соцмережах: фото у формі, військове звання, де зник тощо. Ворог моніторить соцмережі — поширена інформація може завдати шкоди вашій близькій людині. Також даними можуть скористатися шахраї. Підготуйте якомога більше відомостей про людину:

19:05 03.02.2024

До 31 березня усі пенсіонери, які стали внутрішньо переміщеними особами раніше 24 лютого 2022 року, мають пройти фізичну ідентифікацію. Це допоможе актуалізувати дані щодо одержувачів пенсійних виплат з-поміж ВПО.

Пройти ідентифікацію можна у будь-який спосіб: онлайн або офлайн. Зробити це також можливо за допомогою відеозв’язку. Як це зробити ми розповідали раніше: https://bit.ly/3HEqL8q Як дізнатись, в який день і час проходити ідентифікацію?

09:36 02.02.2024

Як отримати інформацію з реєстру Національного інформаційного бюро

Отримати інформацію з реєстру військовополонених можна, подавши відповідну заявку до Національного інформаційного бюро. Для цього необхідно заповнити відповідну форму заяви, зі зразками яких можна ознайомитися за посиланням.

18:13 31.01.2024

Продовжуємо працювати над цифровізацією соціальної сфери, щоби вона була прозорішою і відкритішою для українців.

 Якщо вам потрібен авторизований державою надавач соціальних послуг, то всі вони доступні на онлайн інструменті – дашборді (https://bit.ly/3UbFNdt), розділ «Надавачі соціальних послуг» у випадному меню. У дашборді за допомогою фільтрів можна обрати надавача за типом послуги, географічною ознакою та іншими параметрами. Дашборд формується на основі інформації з єдиного Реєстру надавачів соціальних послуг.

20:09 30.01.2024

Уряд розширив допомогу переселенцям

Відповідна постанова була ухвалена для того, щоб родини, які опинились у ризику бідності, могли активніше використовувати допомогу малозабезпеченим. Про це повідомляє Урядовий портал.

19:05 30.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь