Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Соціальний захист

Як подати заяву в електронній формі для реєстрації в Реєстрі суб’єктів надання послуг із психологічної допомоги для ветеранів і членів їх сімей

З 2024 року держава впроваджує безоплатну психологічну допомогу для ветеранів та їхніх рідних. Мінветеранів відшкодовуватиме вартість наданих послуг із психологічної допомоги спеціалізованим закладам різних форм власності, в тому числі й фізичним особам-підприємцям, які надають такі послуги.

13:47 05.01.2024

Рішення про забезпечення людини засобами реабілітації, наприклад протезами, тепер може ухвалювати й мультидисциплінарна реабілітаційна команда.

Саме її фахівці перебувають із пацієнтом перші тижні після травми та ампутації, найкраще знають його особливості й потреби. А отже – можуть найточніше сформувати висновок про забезпечення засобами реабілітації та підготувати пацієнта до протезування. Тож тепер спеціальний висновок можуть видати представники:

20:52 04.01.2024

“Гаряча лінія” кризової підтримки від Український ветеранський фонд Мінветеранів

0 800 33 20 29 – це першомомента допомога для ветеранів війни, їхніх родин та всіх українців у складних ситуаціях. Фахівці “гарячої лінії” – кваліфіковані психологи, які пройшли спеціальне навчання з кризової допомоги та підтримки, мають великий практичний досвід.

20:42 04.01.2024

Склад «Пакунку малюка» переглянуто із урахуванням побажань батьків та думки експертів

«Пакунок малюка» – це  одноразова натуральна допомога від держави сім’ям, у яких народилася дитина*. Мета цієї програми – підтримати  родину новонародженого та допомогти їй  забезпечити належний догляд за немовлям. 

20:16 04.01.2024

На веб-платформі е-Ветеран створено Єдину базу знань для ветеранів та їхніх сімей

З метою уніфікації освітніх послуг для ветеранів війни та членів їхніх сімей на веб-платформі е-Ветеран фахівці Мінветеранів створили Єдину базу знань для ветеранів та їхніх сімей.

20:14 04.01.2024

Уряд спростив процедуру призначення пільг на оплату житлово-комунальних послуг для ветеранів війни (осіб з інвалідністю внаслідок війни, учасників бойових дій, учасників війни) та членів їх сімей.

Для цього ухвалений експериментальний Порядок взяття на облік та призначення пільг на оплату житлово-комунальних послуг для цих категорій населення. Він передбачені значні спрощення:

19:14 02.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь