Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Соціальний захист

Шановні військовослужбовці та рідні бійців! Звертаємо вашу увагу на оновлений сайт соціального забезпечення та підтримки військовослужбовців та членів їх сімей

Звертаємо вашу увагу на оновлений сайт соціального забезпечення та підтримки військовослужбовців та членів їх сімей social.mil.gov.ua.

08:58 02.06.2024

Ти як?  Звертайся за перевіреною психологічною підтримкою офлайн. Локації та простори у різних регіонах поширюємо нижче.

  Турбота про себе — це і визнання своїх потреб, і пошук допомоги у форматі, який працюватиме для тебе. Й іноді нам потрібна така підтримка, яку не можна отримати з екрана пристрою.

13:31 31.05.2024

Послуга “єМалятко” надається виключно за бажанням батьків дитини чи одного з них шляхом подання заяви про державну реєстрацію народження.

З появою на світ малечі у батьків з’являється дуже багато приємного клопоту та нових питань. Одним з яких є державна реєстрація народження дитини та отримання її першого документу – свідоцтва про народження. Оформити та зареєструвати факт народження дитини потрібно протягом місяця з дня народження. Наразі подати заяву про державну реєстрацію дитини можна як офлайн, так і онлайн. Нагадаємо про комплексну електронну публічну послугу “єМалятко” (далі - послуга “єМалятко”), яка суттєво полегшує процес отримання необхідних для малечі державних послуг.

12:35 31.05.2024

Безоплатне харчування. Дитина-ВПО, яка здобуває освіту в закладі професійної (професійно-технічної) освіти, також має пільгу на безоплатні обіди.

Щоб скористатися цим правом, зверніться до адміністрації закладу освіти, щоб написати заяву та надати ксерокопії довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

16:18 30.05.2024

Мінветеранів  нагадує, що в Україні працює безоплатна “Єдина ветеранська лінія” 0 800 505 217

Це спеціальна телефонна лінія для надання консультацій та підтримки для ветеранської спільноти, членів їх сімей та родин загиблих Захисників і Захисниць України. Її запущено командою Мінветеранів спільно з Червоним Хрестом України.

13:59 29.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь