Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Соціальний захист

Чи знали ви про існування застосунку, який допомагає незрячим побачити світ за допомогою волонтерів? А він вже не один рік полегшує життя українців з вадами зору та може стати помічником для воїнів, що втратили зір на війні.

«Be My Eyes» — безкоштовний застосунок для допомоги людям з повним або частковим порушенням зору. Його головна задача — надати допомогу через відеодзвінок. І допомогти, наприклад, знайти вхід у потрібний заклад, прочитати текст, перевірити медичну картку чи термін придатності продуктів у супермаркеті.

13:14 27.05.2024

5 питань про ідентифікацію пенсіонерів

Ідентифікація – це процедура встановлення особи одержувача пенсії. Навіщо її проходити і як це зробити – у відповідях на найпоширеніші питання.

14:12 24.05.2024

Український фонд швидкого реагування продовжує підтримувати важливий проєкт «Гаряча лінія», який у 2022 році запустили у партнерстві з Український ветеранський фонд та Мінветеранів.

Серед ваших знайомих або близьких є ветерани та ветеранки чи члени їхніх родин? Тоді неодмінно поділіться з ними цим дописом, адже він може виявитися особливо корисним для них

16:39 23.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь