Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Соціальний захист

“Гаряча лінія” кризової підтримки від Український ветеранський фонд Мінветеранів

0 800 33 20 29 – це першомомента допомога для ветеранів війни, їхніх родин та всіх українців у складних ситуаціях. Фахівці “гарячої лінії” – кваліфіковані психологи, які пройшли спеціальне навчання з кризової допомоги та підтримки, мають великий практичний досвід.

20:42 04.01.2024

Склад «Пакунку малюка» переглянуто із урахуванням побажань батьків та думки експертів

«Пакунок малюка» – це  одноразова натуральна допомога від держави сім’ям, у яких народилася дитина*. Мета цієї програми – підтримати  родину новонародженого та допомогти їй  забезпечити належний догляд за немовлям. 

20:16 04.01.2024

На веб-платформі е-Ветеран створено Єдину базу знань для ветеранів та їхніх сімей

З метою уніфікації освітніх послуг для ветеранів війни та членів їхніх сімей на веб-платформі е-Ветеран фахівці Мінветеранів створили Єдину базу знань для ветеранів та їхніх сімей.

20:14 04.01.2024

Уряд спростив процедуру призначення пільг на оплату житлово-комунальних послуг для ветеранів війни (осіб з інвалідністю внаслідок війни, учасників бойових дій, учасників війни) та членів їх сімей.

Для цього ухвалений експериментальний Порядок взяття на облік та призначення пільг на оплату житлово-комунальних послуг для цих категорій населення. Він передбачені значні спрощення:

19:14 02.01.2024

Втрата ваги без втрати здоров’я

59 % дорослих українців мають надлишкову вагу, включаючи майже 25 % людей із ожирінням. І це один із найвищих показників серед країн Східної Європи та Центральної Азії. Такі дані дослідження STEPS, проведеного в Україні у 2019 році. Це означає, що більшість українців має високий ризик розвитку серцево-судинних хвороб або інших, пов’язаних з надмірною вагою. 

18:11 29.12.2023

ЩО НЕОБХІДНО ЗНАТИ ПРО РАК

Рак (злоякісні новоутворення) – це велика група захворювань, що характеризується появою клітин, які безконтрольно діляться, здатні до інвазії в прилеглі тканини і метастазування у віддалені органи. Такі клітини можуть з’явитися практично в будь-якому органі чи тканині тіла, та внаслідок метастазування проникати в сусідні частини тіла та/або поширюватись на інші органи. Метастазування є основною причиною смерті від раку.

18:07 29.12.2023

Все про рак молочної залози

Рак молочної залози є найпоширенішим видом онкологічних захворювань у всьому світі. В Україні захворюваність на рак молочної залози займає перше місце серед всіх злоякісних пухлин, що виявляються у жінок.

18:00 29.12.2023

Протезування дітей: збільшено ціну для відшкодування вартості протезу державою

Тривалий час ціни для забезпечення протезами дітей в Україні залишались меншими, ніж для дорослих. Проте комплектуючі, які використовуються для дорослих та дитячих протезів є однаковими. Така ситуація унеможливлювала придбання протезними підприємствами дороговартісних комплектуючих для дитячих виробів.

17:59 29.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь