Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Соціальний захист

Вчора був Всесвітній день боротьби проти раку.

Онкологічні захворювання є викликом для всього світу. Онкологія зазвичай розвивається безсимптомно і дає про себе знати вже на пізніх стадіях, коли лікування є менш ефективним. Але більшість форм раку можна вилікувати на початкових стадіях.

19:25 05.02.2024

Уряд продовжив виплату допомоги на проживання ВПО. Всім ВПО, які отримували її до 1 лютого, виплати автоматично буде продовжено до 1 березня (без додаткового звернення).

 Крім того, з 1 березня 2024 року виплати для ВПО буде продовжено для більшості нинішніх отримувачів виплат – тих ВПО, які належать до найбільш вразливих категорій громадян. Кому виплати будуть продовжені автоматично

14:13 05.02.2024

Актуальні можливості для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин у нашому новому дайджесті.

Ветеранок та жінок із сімей ветеранів запрошують пройти безкоштовну програму розвитку та відновлення ментального здоров’я “ReStart Свідомості”, яку реалізує організація Impact Force. Ця програма допоможе учасницям поліпшити ментальне здоров’я та підвищити стійкість до стресу і готовність до кар’єрного розвитку. Два модулі програми – “Ментальне здоровʼя” та “Карʼєра” – відбуватимуться онлайн та офлайн з 15 лютого по 15 травня. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/nWQJAFzC2scWrbpQ6. Дедлайн подачі заявок – 10 лютого. Детально: https://cutt.ly/swXhUG20 У складних ситуаціях звертайтеся на Гарячу лінію кризової підтримки для ветеранів і їхніх родин. Щоб поговорити з кваліфікованим психологом, телефонуйте: 0 800 33 20 29. Лінія доступна щодня та цілодобово. Проєкт став можливим завдяки програмі Український Фонд Швидкого Реагування, яку втілює IREX in Ukraine за підтримки Державного департаменту США.

19:45 04.02.2024

День боротьби проти раку: раннє виявлення збільшує шанси на одужання онкопацієнтів

4 лютого увага всього світу прикута до Дня боротьби проти раку. Онкологічні захворювання сьогодні є однією з найбільш актуальних і невирішених медичних проблем людства. За останніми прогнозами ВООЗ, якщо темпи захворюваності зростатимуть і надалі, то до 2030 року кількість людей, що вперше захворіли на рак, зросте на 77% і сягне 35 млн.

11:16 04.02.2024

Куди звертатись, якщо військовослужбовець/виця зник/ла безвісти за особливих обставин

Не поширюйте інформацію про військовослужбовця в соцмережах: фото у формі, військове звання, де зник тощо. Ворог моніторить соцмережі — поширена інформація може завдати шкоди вашій близькій людині. Також даними можуть скористатися шахраї. Підготуйте якомога більше відомостей про людину:

19:05 03.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь