Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Соціальний захист

До 31 березня усі пенсіонери, які стали внутрішньо переміщеними особами раніше 24 лютого 2022 року, мають пройти фізичну ідентифікацію. Це допоможе актуалізувати дані щодо одержувачів пенсійних виплат з-поміж ВПО.

Пройти ідентифікацію можна у будь-який спосіб: онлайн або офлайн. Зробити це також можливо за допомогою відеозв’язку. Як це зробити ми розповідали раніше: https://bit.ly/3HEqL8q Як дізнатись, в який день і час проходити ідентифікацію?

09:36 02.02.2024

Як отримати інформацію з реєстру Національного інформаційного бюро

Отримати інформацію з реєстру військовополонених можна, подавши відповідну заявку до Національного інформаційного бюро. Для цього необхідно заповнити відповідну форму заяви, зі зразками яких можна ознайомитися за посиланням.

18:13 31.01.2024

Продовжуємо працювати над цифровізацією соціальної сфери, щоби вона була прозорішою і відкритішою для українців.

 Якщо вам потрібен авторизований державою надавач соціальних послуг, то всі вони доступні на онлайн інструменті – дашборді (https://bit.ly/3UbFNdt), розділ «Надавачі соціальних послуг» у випадному меню. У дашборді за допомогою фільтрів можна обрати надавача за типом послуги, географічною ознакою та іншими параметрами. Дашборд формується на основі інформації з єдиного Реєстру надавачів соціальних послуг.

20:09 30.01.2024

Уряд розширив допомогу переселенцям

Відповідна постанова була ухвалена для того, щоб родини, які опинились у ризику бідності, могли активніше використовувати допомогу малозабезпеченим. Про це повідомляє Урядовий портал.

19:05 30.01.2024

Внутрішньо переміщені особи, та українські мігранти, які повертаються з-за кордону, зможуть отримувати допомогу малозабезпеченим родинам

26 січня Уряд прийняв Постанову, яка розширює можливості призначення допомогти малозабезпеченим, щоб ті родини, які опинились у ризику бідності, могли активніше нею користуватися.

19:24 29.01.2024

Про можливості, які можуть зацікавити ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин

 Цього разу в добірці — освітні стипендії, вакансії для ветеранів, можливості для бізнесу та інше. Обирайте те, що потрібно саме вам, та поширюйте серед тих, кому це також буде корисно.

18:27 28.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь