Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Якщо ви перебуваєте в окупації і потребуєте консультації юриста — звертайтеся до системи безоплатної правничої допомоги дистанційно.

Безбар'єрність безоплатної правничої допомоги — це її доступність для людей незалежно від їх матеріального, соціального статусу або місця проживання. Відсутність дискримінації та однаково якісне надання послуг для усіх клієнтів. Якщо ви перебуваєте в окупації і потребуєте консультації юриста — звертайтеся до системи безоплатної правничої допомоги дистанційно.

21:18 28.02.2024

Не ловить мобільний? Як скористатися національним роумінгом?

В умовах військового стану в Україні там, де ведуться бойові дії, можуть пошкодити базові станції чи інше обладнання одного чи декількох операторів. Якщо абоненти одного оператора залишилися без зв’язку, вони можуть повернути собі можливість зв’язку завдяки національному роумінгу, створеному ще у березні 2022 року найпопулярнішими в Україні операторами мобільного зв’язку «Київстар», «Vodafone» та «Lifecell».

20:58 28.02.2024

Військовим потрібна ваша допомога Побачили радіолокаційні системи росіян? Напишіть у чатбот єВорог

Ви відправляєте заявку про російську техніку в єВорог = наші військові перетворюють її на брухт. Зверніть увагу на фото — це РЛС росіян. Ця техніка знаходить нашу артилерію та дає змогу ворогу вести точний контрбатарейний вогонь.

20:27 15.02.2024

У січні до Національного інформаційного бюро надійшло близько 17 тисяч звернень

Національне інформаційне бюро (НІБ) продовжує приймати інформацію про військовополонених і зниклих безвісти на тимчасово окупованих територіях України. А також – повідомлення про осіб, в тому числі дітей, депортованих або примусово переміщених у зв’язку зі збройною агресією рф проти України. Впродовж січня 2024 року:

19:36 10.02.2024

Не допомагайте ворогу

На жаль, наші сусіди-терористи не припиняють обстріли України, тероризують населення, нехтуючи всіма законами, правилами та здоровим глуздом. Сили Оборони щодня роблять надможливе, щоб збити якомога більше ворожих цілей. Та попри титанічну працю наших військових та щоденну боротьбу кожного з нас, залишаються й ті, хто свідомо чи не свідомо допомагає ворогу.

21:38 09.02.2024

Як звернутися до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

У разі порушення прав людини та прав громадянина, кожен може звернутися до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Це особа, яка здійснює парламентський контроль за додержанням конституційних прав та свобод людини й громадянина в Україні. Наразі з 2022 року Уповноваженим ВР України з прав людини є Дмитро Лубінець.

17:06 09.02.2024

Як подати податкову декларацію про майновий стан і доходи?

З 1 січня 2024 року стартувала кампанія декларування доходів, отриманих у 2023 році. Громадяни, які відповідно до Податкового кодексу України зобов’язані подати декларацію про майновий стан і доходи за 2023 рік (далі – декларація), мають задекларувати свої минулорічні доходи до 1 травня 2024 року. Громадяни, які мають право на податкову знижку за результатами 2023 року, можуть подати декларацію до 31 грудня 2024 включно.

18:16 08.02.2024

МВС закликає українців, що залишаються на окупованих територіях, утримуватися від співпраці з окупантами!

російські окупанти продовжують підготовку до проведення псевдовиборів на тимчасово окупованих територіях України Намагаючись надати легітимності цьому процесу, вони усіма силами намагаються залучити жителів окупованих територій до організації фіктивного «голосування».

19:55 05.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь