Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Народна розвідко, долучайся до ліквідації гіперзвукових ракет Циркон. Повідомте про береговий ракетний комплекс Бастіон у чатбот єВорог

Ви живете в Криму чи маєте рідних, знайомих на півострові? Зверніть увагу на фото — це береговий мобільний ракетний комплекс Бастіон. Із нього росіяни запускають експериментальні ракети Циркон та обстрілюють українські міста.

14:22 09.04.2024

Яку інформацію про полонених чи зниклих безвісти не можна поширювати в соціальних мережах

Оприлюднення особистих даних військовополонених чи зниклих безвісти українців у соціальних мережах, а також передача їх стороннім особам можуть нашкодити їм та їхнім сім’ям.

16:37 01.04.2024

НАЗК очікує збільшення кількості подання декларацій в останні дні березня, тому продовжує роботу «гарячої лінії» у вихідні дні.

31 березня 2024 року завершується строк подання публічними службовцями декларацій за 2023 рік. НАЗК очікує збільшення кількості подання декларацій в останні дні березня, тому продовжує роботу «гарячої лінії» у вихідні дні.

08:03 30.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь