Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Які важливі речі варто виконати на початку нового року, якщо ви не встигли їх зробити в минулому році

Укласти декларацію з сімейним лікарем, педіатром чи терапевтом та записати контакти для зв’язку. Обирати сімейного лікаря, терапевта або педіатра можна абсолютно вільно, без прив’язки до місця реєстрації чи фактичного проживання. Юридичним підтвердженням такого волевиявлення пацієнта є укладена декларація. За дітей до 14 років декларацію з лікарем підписує один із батьків. А якщо дитині вже виповнилося 14 років і вона отримала паспорт, то підписати декларацію з педіатром чи сімейним лікарем вона може самостійно.

18:22 01.01.2024

Як знайти контакти та адреси МСЕК

МОЗ нагадує, що на період дії воєнного стану медико-соціальна експертна комісія (МСЕК) здійснює свої функції за принципом екстериторіальності. Це значить, що людина може пройти медико-соціальну експертизу незалежно від місця реєстрації, а за місцем фактичного перебування. 

17:42 01.01.2024

Під час повномасштабної війни проблема торгівлі людьми набула особливої актуальності. Діти є однією з найуразливіших категорій.

Так, під час моніторингу ЗМІ нам стало відомо про два випадки ймовірного потрапляння дітей у ситуацію торгівлі людьми. У першому — однорічну дитину намагався вивезти за кордон чоловік, для продажу на органи.

20:10 19.12.2023

Немає зв'язку? Звертайтесь до поліції та рятувальників в месенджерах

Ви можете скористатися альтернативними способами виклику екстрених служб, скориставшись Wi-fi або налаштувавши точку доступу з інших мобільних пристроїв. Резервні номери телефонів Нацполіції та ДСНС з установленими месенджерами

20:48 12.12.2023

На територіях, де велись активні бойові дії, вибухонебезпечні предмети можуть бути замасковані у побутових предметах

 На територіях, де велись активні бойові дії, вибухонебезпечні предмети можуть бути замасковані у побутових предметах, гаджетах, книгах, розкиданих речах на вулиці та навіть в іграшках.

18:58 10.12.2023

"Ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню"

Шановні громадяни! Державна міграційна служба України звертає Вашу увагу! У випадку порушення Ваших прав, а також наявності інформації про факти катувань, жорстких, нелюдських або таких, що принижують гідність, видів поводження та покарання, кожен з Вас може без обмежень та перешкод звернутися до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця. Детальні контакти для звернень у порядку, передбаченому чинним законодавством, Ви можете бачити нижче

19:28 05.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь