Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Державні послуги у сфері ветеринарії — на Гіді

Якщо ви хочете розпочати ветеринарну практику або отримати ліцензію на виготовлення препаратів для тварин — переходьте на Гід з державних послуг. Там знайдете покрокові інструкції про те, як отримати необхідну послугу у сфері ветеринарії замість того, щоб годинами розбиратися самотужки. Шукайте потрібний сервіс у добірці сервісів на Гіді.

20:12 16.11.2023

Механізм пересилання паспортів за кордон: як працює

Нині в Україні чітко працює механізм пересилання паспортів від одного територіального підрозділу міграційної служби до будь-якого в іншому регіоні України, а також через Міністерство закордонних справ України до закордонних дипломатичних установ і розміщених за кордоном  представництв  Центру обслуговування громадян "Паспортний сервіс". 

20:10 16.11.2023

Кіберграм: Мінцифри запускає тест на знання правил безпеки в мережі

За даними Держспецзв’язку, лише за перші чотири місяці війни хакери здійснили понад 790 атак на кіберсектор України. Тому важливо, щоб українці у всіх сферах знали, як захистити себе та свої дані в мережі. Щоб кожен міг перевірити свої знання, Мінцифри презентує Кіберграм. Це швидкий тест на знання базових принципів безпеки в цифровому середовищі.

19:39 15.11.2023

Обмін чи відновлення посвідчення водія: замовити документ тепер можна в Дії з доставкою через Укрпошту

Головним сервісним центром МВС спільно з Міністерством цифрової трансформації, ДП "ІНФОТЕХ" та АТ "Укрпошта" був відпрацьований алгоритм, який дозволяє замовити одну з найбільш популярних онлайн-послуг.

19:07 15.11.2023

В Україні стартує національний проєкт з популяризації англійської мови Future Perfect

1 листопада 2023 року в Україні стартував національний проєкт з популяризації англійської мови - Future Perfect. Мовна програма Future Perfect втілюється Міністерством цифрової трансформації України (далі – Мінцифри) в співпраці з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки  USAID / UK Aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS» та Фонду Східна Європа. Партнер проєкту — міжнародна технологічна компанія Mastercard. Проєкт покликаний офіційно зробити англійську мовою міжнародного спілкування в Україні, відкрити кожному українцю нові можливості для професії та особистого розвитку, допомогти конкурувати на світовому ринку та отримувати високу зарплату. Мовна програма допоможе розширити застосування англійської мови в публічних сферах суспільного життя, стимулювати вивчення мови для кожної з груп: освітян, держслужбовців, підприємців, громадян та органів місцевого самоврядування. Це створить сприятливий мовний клімат для усіх, хто живе та працює в Україні.

21:28 14.11.2023

 Державна архівна служба України у тестовому режимі запускає новий інформаційний ресурс для легкого пошуку інформації у сфері архівної справи, діловодства та створення і функціонування державної системи страхового фонду документації

 Державна архівна служба України у тестовому режимі запускає новий інформаційний ресурс для легкого пошуку інформації у сфері архівної справи, діловодства та створення і функціонування державної системи страхового фонду документації, за допомогою якого можна у будь-який час легко і швидко отримати офіційну інформацію чи відповіді на актуальні питання в режимі 24/7. Зараз база знань налічує 5 розділів:

21:24 14.11.2023

Станом на 13 листопада 2023 року

Порядок отримання статусу УБД спрощено - https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=653506656868926&id=100066287930395&sfnsn=mo Підтримка родин загиблих Захисників та Захисниць України має стати свідченням поваги кожного до здійсненого ними подвигу - https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=654432656776326&id=100066287930395&sfnsn=mo

21:18 14.11.2023

Які ментальні розлади найчастіше зустрічаються у дітей та як діяти батькам

Тривожний розлад, розлад дефіциту уваги та гіперактивність, розлади харчування, депресія та інші розлади настрою, посттравматичний стресовий розлад – це порушення психічного здоров’я, які найчастіше трапляються у дітей.

21:13 14.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь