Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Відеоролик на тему "Навіть ти" з питань запобігання та протидії людьми.

https://www.youtube.com/watch?v=Kj3qKrgKMiw Жінки, чоловіки й діти, мешканці сіл, містечок і мегаполісів, досвідчені і зовсім юні, з незавершеною шкільною освітою і з науковими ступенями — за оцінками МОМ, близько 260 тисяч українців постраждали від торгівлі людьми з 1991 року. Немає єдиного портрета постраждалого. Ним може стати хто завгодно. НАВІТЬ ТИ. Пошир це відео. Нагадай друзям та родичам про правила безпечного працевлаштування і безпечної подорожі. А якщо влаштовуєшся на роботу, переконайся, що все безпечно: телефонуй на 527 — Національну гарячу лінію з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів.

21:46 09.08.2021

Торгівля людьми була і залишається актуальною проблемою для України. Куди можна звернутися за наданням консультацій та допомоги?

   Національна гаряча лінія з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів 0-800-505-501 - безкоштовно зі стаціонарних телефонів, 527 - безкоштовно з номерів мобільних операторів України або на скористатися сайтом: www.527.org.ua    Гаряча лінія Міністерства закордонних справ України для громадян України, які опинилися в надзвичайних ситуаціях за кордоном (044) 238 16 57.    Сучасні форми експлуатації людини та нові виклики, що їх переживає світ, створюють загрозу потрапляння у ситуацію торгівлі людьми практично всіх соціальних груп населення.

21:35 09.08.2021

Програма «ВЛАСНИЙ ДІМ» продовжується !

На виконання Указу Президента України від 27.03.1998 року № 222/98, за підтримки обласної державної адміністрації та органів місцевого самоврядування на Херсонщині продовжується реалізація програми пільгового кредитування «Власний дім», яка передбачає надання пільгових кредитів під 3% річних за напрямками:

14:36 03.08.2021

Нацсоцслужба не заглядатиме у холодильники людей.

Об’єктами перевірок Національної соціальної сервісної служби України стануть всі організації, які беруть участь у призначенні або оформленні документів для встановлення субсидій та допомог, а також організації, які надають соціальні послуги. Про це повідомив голова Нацсоцслужби України Владислав Машкін у своїй колонці для інтернет-видання «Економічна правда».

13:23 29.07.2021

Нацсоцслужба замінить діючу систему управління соціальним захистом населення - Владислав Машкін.

У країні змінюється модель надання соціальної підтримки, центр надання соціальних послуг переноситься до громад, що є зручним для людей, яким тепер не доведеться їздити в обласний або районний центр для отримання соціальних послуг. Адмініструванням цих послуг і контролем їх якості надання займеться Національна соціальна сервісна служба України. Про це повідомив голова Нацсоцслужби України Владислав Машкін у своїй колонці для інтернет-видання «Економічна правда».

13:13 29.07.2021

Національна онлайн-платформа з цифрової грамотності "Дія. Цифрова освіта"

Вебпортал цифрової освіти «Дія. Цифрова освіта» є універсальним інструментом навчання для людей різних вікових категорій і професій, постійно наповнюється освітніми матеріалами, серіалами з одночасною можливістю перевірити (через Цифрограм) і підвищити рівень цифрової компетентності користувачів.

13:33 23.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь