Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Коротко про одноразове добровільне декларування

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі повідомляє, що на офіційному вебпорталі Державної податкової служби України опубліковано відповідь на запитання: "Як декларанту заповнити графи 6, 7, 9, 12 розд. V одноразової (спеціальної) добровільної декларації, якщо він декларує об’єкти житлової нерухомості, загальна площа якого/яких перевищує сукупно по квартирі(ах) – 120 кв.м., по житловому будинку(ках) –240 кв.м., та об’єкти нежитлової нерухомості – нежитлові будинки некомерційного призначення та/або нежитлові будинки незавершеного будівництва некомерційного призначення, загальною площею більше 60 кв. м.?".

08:41 19.11.2021

Сплата податкового боргу через електронний рахунок

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що через єдиний рахунок платник має можливість сплатити всі поточні платежі, податковий борг за такими платежами та недоїмку з єдиного внеску, грошові зобов’язання, які визначено на підставі податкових повідомлень-рішень.

08:40 19.11.2021

На Херсонщині більш як 45 тисяч громадян не сплатили податок на землю

Станом на початок листопада цього року борг з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, мали 8773 громадянина, які є власниками об’єктів житлової нерухомості. Місцевим громадам вони заборгували 13,7 млн гривень. Такі дані повідомила заступник начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ольга Журковська.

08:38 19.11.2021

Бізнесмени сплатили до місцевих бюджетів Херсонщини більш як 150 мільйонів гривень акцизного податку

За повідомленням в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігоря Клима, за січень – жовтень 2021 року платники Херсонщини сплатили до місцевого бюджету більш як 150 млн гривень акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів.

08:36 19.11.2021

На зміцнення обороноздатності платники Нижньосірогозької громади відрахували понад 4 мільйони гривень

За даними відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, упродовж січня - жовтня 2021 року платники податків Нижньосірогозької селищної територіальної громади перерахували до державного бюджету 4,4 млн гривень військового збору.

08:32 19.11.2021

Малий бізнес наростив сплату єдиного податку на більш як 727 мільйонів гривень

          За інформацією в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігоря Клима, протягом січня-жовтня 2021 року фізичні особи – підприємці сплатили до місцевих бюджетів 727 млн гривень єдиного податку.

13:57 15.11.2021

Нижньосірогозькі податківці надали громадянам 1897 адміністративних послуг

Від початку нинішнього року фахівці Нижньосірогозької ДПІ надали громадянам 1897 адміністративних послуг, найбільше з яких – 1195, стосувалися видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми відомостей із Державного реєстру фізичних осіб – платників про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

13:54 15.11.2021

ЛІКАРНЯНІ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ ОПЛАТІ ПІД ЧАС ВІДСТОРОНЕННЯ ВІД РОБОТИ ЧЕРЕЗ ВІДМОВУ ВІД ВАКЦИНАЦІЇ

Допомоги за лікарняними листками не надаються працівникам, яких було відсторонено від роботи через відмову або ухилення від обов’язкового профілактичного щеплення проти гострої респіраторної хвороби COVID-19. Виплата не здійснюється за ті дні тимчасової непрацездатності, які збігаються з днями відсторонення від виконання обов’язків.

15:19 11.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь