Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Оголошення

Український мікро- та малий бізнес запрошують взяти участь у грантовій програмі

Основною її метою є підтримка економіки України шляхом відновлення робочих місць та виробництва, а також задоволення попиту населення на критично важливі товари й послуги. Про це повідомляє Міжнародна організація з міграції (МОМ).

19:53 11.06.2024

Запрошуємо молодь, яка є представниками та представницями корінних народів України, національних меншин та спільнот до участі у воркшопі

 Запрошуємо молодь, яка є представниками та представницями корінних народів України, національних меншин та спільнот до участі у воркшопі, ціль якого:

18:50 11.06.2024

Відтепер кожен зможе легко обрати собі посаду для служби в армії

Для цього необхідно перейти на сайт army.gov.ua та обрати зі списку запропонованих вакансії ту, що відповідає вашим критеріям. Також на сторінці є фільтр, який допоможе швидко відібрати необхідні пропозиції.

18:43 11.06.2024

Триває набір на навчання для всіх охочих розпочати професійну кар’єру у галузі легкої промисловості.

Навчання триватиме чотири тижні у нещодавно відкритому Навчально-практичного центру легкої промисловості на базі Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи.

16:24 11.06.2024

Щоб в критичних ситуаціях тримати холодний розум, потрібно наперед розуміти ризики та знати принаймні базовий алгоритм дій. Для цього, спільно з EdEra Українська волонтерська служба створили онлайн-курс «Рятуй, не ризикуй»

Щоб в критичних ситуаціях тримати холодний розум, потрібно наперед розуміти ризики та знати принаймні базовий алгоритм дій. Для цього, Українська Волонтерська Служба  спільно з EdEra створили онлайн-курс «Рятуй, не ризикуй» — про безпеку волонтерів у час війни.

17:05 06.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь