Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Оголошення

Жителі Херсонщини можуть отримати три тисячі доларів на відновлення сільськогосподарської діяльності 

Таку допомогу пропонує міжнародна організація Mercy Corps у рамках реалізації Програми підтримки сільського господарства України. Проєкт фінансується з фонду Говарда Баффета. Програма спрямована на підтримку постраждалих місцевих родин та тих, що вимушено перемістилися через війну.

19:53 21.11.2023

До десятої річниці Революції Гідності Національний музей Революції гідності представив цьогорічну програму заходів та соціальну кампанію

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи – одне зі знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революції, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках. Цього дня українці вшановують пам’ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.

18:29 19.11.2023

Українці, які перебувають у Європі, зможуть здати зразки ДНК для пошуку своїх родичів, зниклих безвісти за особливих обставин, - Ігор Клименко

Українці, які перебувають у Європі, зможуть здати зразки ДНК для пошуку своїх родичів, зниклих безвісти за особливих обставин, Це результат домовленостей Головного слідчого управління Національної поліції України з Міжнародною комісією з питань зниклих безвісти. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

21:41 18.11.2023

Оголошено грантовий конкурс для громадських організацій, які допомагають переселенцям

Грантовий конкурс на реалізацію проєктів із надання гуманітарної допомоги анонсувала Данська рада у справах біженців (DRC). У ньому можуть взяти участь громадські організації, які допомагають ВПО та місцевому населенню, що постраждало від війни. Про це йдеться на сторінці організаторів.

21:18 18.11.2023

ВІДНОВЛЕНО ДОСТУП ДО РЕЄСТРУ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ (РТГ)

14 листопада 2023 року Відділом ЦНАП Нижньосірогозької селищної ради відновлено доступ до Реєстру Нижньосірогозької селищної територіальної громади, з 16 листопада 2023 року розпочато діяльність відділу ЦНАП Нижньосірогозької громади в обмеженому форматі на базі Координаційного центру допомоги ВПО з Херсонської області (Херсонський ХАБ) у м.Івано-Франківськ.

20:34 16.11.2023

Бійці бригади Гвардії наступу «Буревій» готується до нових завдань

Тривають ротні тактичні навчання бійців батальйону оперативного призначення бригади «Буревій». Бійці саме цього батальйону були загартовані в довготривалих боях на Луганщині, зокрема в Білогорівці. Наразі хлопці активно готуються до виконання бойових завдань на інших напрямках.

20:00 14.11.2023

Міністерство економіки запрошує представників громадських організацій долучитися до обговорення наданих пропозицій до Плану для Ukraine Facility

У понеділок, 20 листопада, відбудеться обговорення пропозицій Громадських організацій до Плану для Ukraine Facility, організоване Міністерством економіки України за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та Київської школи економіки. 

20:09 13.11.2023

Евакуюйтеся!

Окупаційні війська продовжують рівняти прибережні громади з землею. Тому єдиний вихід вберегти себе та своїх близьких – тимчасова евакуація. 

19:46 01.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь