Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Оголошення

До Дня української писемності та мови МОН у партнерстві з Уповноважений із захисту державної мови та Всеукраїнським рухом Єдині проведе форум «Українська — мова перемоги!».

Як мова впливає на формування національної ідентичності? Яку роль вона відіграє в історії України? Як впливає на безпеку? Про це все поговоримо вже 27 жовтня До Дня української писемності та мови МОН у партнерстві з Уповноважений із захисту державної мови та Всеукраїнським рухом Єдині проведе форум «Українська — мова перемоги!». Подія відбудеться за інформаційної підтримки групи «1+1 media» в межах проєкту «Плюсуй українську».

20:56 26.10.2023

Сім’ї з дітьми можуть оформити допомогу від держави на порталі Дія: доступні чотири нові соціальні послуги

Відтепер на порталі Дія окремі категорії сімей з дітьми можуть подати заяву про отримання фінансової допомоги від держави. Послуги доступні для осіб, які всиновили дитину; людей, що доглядають за хворою дитиною, якій не встановлено інвалідність; осіб з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю; одиноких матерів або батьків, які не перебувають у шлюбі.

17:28 25.10.2023

Держкомтелерадіо: Суспільний мовник закликає українців узяти участь у Радіодиктанті національної єдності

27 жовтня, в День української писемності та мови, Суспільний мовник проведе традиційний Радіодиктант національної єдності-2023. Долучитися до наймасовішого українського флешмобу може кожен українець, а також всі, хто знає або тільки вивчає українську мову.

19:47 23.10.2023

До уваги мешканців громади!

Після повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року, росія нещадно обстрілює жилі квартали та окремі будинки. Десятки тисяч людей залишилися без домівок. Держава гарантує відбудування зруйнованого через війну майна. Для цього Урядом розроблено чіткий алгоритм роботи з обстеження об’єктів, пошкоджених, зруйнованих внаслідок збройної агресії російської федерації та подальшої компенсації за нього.  

17:27 09.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь