Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

ПАМ'ЯТКА «Виявлення, облік та заходи регулювання чисельності мишоподібних гризунів на посівах сільськогосподарських культур»

Мишоподібні гризуни – збірна назва дрібних шкідливих гризунів родини хом’яків (Cricetidae) і мишей (Muridae). Найпоширеніші та найнебезпечніші в посівах — полівки (звичайна і гуртова). Також зустрічаються курганчикова та польова миша. Шкодочинність полівок дуже висока. На окремих полях за неправильного або несвоєчасного регулювання чисельності гризунів втрати зерна озимої пшениці можуть досягати 35–40 %. Харчуючись рослинами пшениці, полівки утворюють на посівах «плішини».

10:31 07.10.2021

До бюджету Нижньосірогозької громади надійшло майже 59 мільйонів гривень

За інформацією відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі протягом січня – серпня 2021 року до місцевого бюджету платники податків Нижньосірогозької селищної територіальної громади сплатили 58,9 млн гривень податків і зборів.

13:47 30.09.2021

Податкова інформує

Заповнення реквізитів «Призначення платежу» платіжного доручення при сплаті податкового боргу/недоїмки з єдиного внеску            Кожен громадянин сплачує податки та збори в порядку і розмірах, встановлених законодавством. При цьому платник самостійне обчислює, декларує та сплачує суми податків та зборів у порядку та строки, визначені Податковим кодексом України.

10:28 30.09.2021

Шановні громадяни – власники та користувачі земельних ділянок, земельних часток (паїв), власники нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки!

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі повідомляє, що граничний термін сплати земельного податку (за 2021 рік) та податку на нерухоме майно (за 2020 рік) сплинув 29 серпня 2021 року. При цьому є громадяни, які (з певних причин) своєчасно не сплатили податкові зобов’язання із зазначених платежів, що призводить до значних втрат бюджетів територіальних громад.

08:16 30.09.2021

Податкова інформує:

На обліку в податковій службі Херсонщини перебувають 8 тисяч платників податків

08:14 23.09.2021

Податкова інформує

Чи застосовується пільга до нерухомості, яка у виписці з ЄДР зазначена як місце здійснення діяльності ФОП?

13:20 17.09.2021

У податковій службі Херсонської області оголошено конкурс на заміщення вакантних посад

У Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі оголошено конкурс на зайняття 17 вакантних посад державної служби категорії «Б» та «В», а саме:

11:18 17.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь