Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Малий бізнес наростив сплату єдиного податку на більш як 727 мільйонів гривень

          За інформацією в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігоря Клима, протягом січня-жовтня 2021 року фізичні особи – підприємці сплатили до місцевих бюджетів 727 млн гривень єдиного податку.

13:57 15.11.2021

Нижньосірогозькі податківці надали громадянам 1897 адміністративних послуг

Від початку нинішнього року фахівці Нижньосірогозької ДПІ надали громадянам 1897 адміністративних послуг, найбільше з яких – 1195, стосувалися видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми відомостей із Державного реєстру фізичних осіб – платників про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

13:54 15.11.2021

ЛІКАРНЯНІ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ ОПЛАТІ ПІД ЧАС ВІДСТОРОНЕННЯ ВІД РОБОТИ ЧЕРЕЗ ВІДМОВУ ВІД ВАКЦИНАЦІЇ

Допомоги за лікарняними листками не надаються працівникам, яких було відсторонено від роботи через відмову або ухилення від обов’язкового профілактичного щеплення проти гострої респіраторної хвороби COVID-19. Виплата не здійснюється за ті дні тимчасової непрацездатності, які збігаються з днями відсторонення від виконання обов’язків.

15:19 11.11.2021

Нижньосірогозький селищний голова Дмитро Такаджи звітуватиме перед громадою у прямому ефірі. Деталі

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Нижньосірогозький селищний голова звітуватиме перед громадою за підсумками роботи року, що минув. Нині через карантинні обмеження «червоної» зони заборонено проводити масові зібрання. Тож звітування відбудеться у форматі онлайн.

11:00 05.11.2021

Роботодавці подали на оплату е-лікарняні на суму 641 млн гривень

З початку впровадження е-лікарняних було створено вже майже 3 мільйони медичних висновків. Лише за жовтень роботодавці передали до Фонду соціального страхування України на оплату 253 тисячі електронних лікарняних, а починаючи з червня, Фонд прийняв на фінансування вже 360 тисяч електронних листків непрацездатності на суму 641,4 мільйона гривень.

14:45 04.11.2021

Міністерство цифрової трансформації на Порталі «Дія» запустило платформу «Гід з державних послуг.

Гід з державних послуг – це єдиний офіційний ресурс https://guide.diia.gov.ua. , який містить інформацію про всі державні послуги в Україні, які надаються органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування. Потрапляючи на Гід, українці можуть отримати повну та достовірну інформацію про всі державні послуги нашої країни, зокрема: · інформацію про те, де можна отримати послугу й як її замовити;

08:41 29.10.2021

Як роботодавцю оформити заяву-розрахунок за е-лікарняним?

Лікарняні і декретні допомоги фінансуються Фондом соціального страхування України у хронологічному порядку – залежно від дати отримання заяви-розрахунку від роботодавця. Тож і для паперових, і для електронних лікарняних саме дата подання заяви визначає отримання матеріального забезпечення. Слідкувати за станом виплат можна у телеграм-каналі ФССУ: https://t.me/socialfund, а нижче наводимо основні правила оформлення заяв-розрахунків.

13:31 28.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь