Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

За два місяці літа власну справу започаткували 2008 бізнесменів.

Завдяки проведеним заходам з детінізації підприємницької діяльності та усвідомлення суспільством негативних наслідків нелегальної зайнятості упродовж червня – липня цього року офіційний статус фізичної особи – підприємця отримали 2008 жителів Херсонщини.

20:38 13.08.2021

Увага! Змінено форми Декларацій про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари (продукцію)

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі повідомляє, що починаючи з серпня 2021 року, Декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари (продукцію) будуть прийматися за новими формами.

20:35 13.08.2021

Про додавання документів до одноразової декларації.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує про випадки, коли декларант зобов’язаний додавати до декларації документи або належним чином засвідчені їх копії, що підтверджують вартість об'єктів декларування.

20:34 13.08.2021

Відеоролик на тему "Навіть ти" з питань запобігання та протидії людьми.

https://www.youtube.com/watch?v=Kj3qKrgKMiw Жінки, чоловіки й діти, мешканці сіл, містечок і мегаполісів, досвідчені і зовсім юні, з незавершеною шкільною освітою і з науковими ступенями — за оцінками МОМ, близько 260 тисяч українців постраждали від торгівлі людьми з 1991 року. Немає єдиного портрета постраждалого. Ним може стати хто завгодно. НАВІТЬ ТИ. Пошир це відео. Нагадай друзям та родичам про правила безпечного працевлаштування і безпечної подорожі. А якщо влаштовуєшся на роботу, переконайся, що все безпечно: телефонуй на 527 — Національну гарячу лінію з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів.

21:46 09.08.2021

Торгівля людьми була і залишається актуальною проблемою для України. Куди можна звернутися за наданням консультацій та допомоги?

   Національна гаряча лінія з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів 0-800-505-501 - безкоштовно зі стаціонарних телефонів, 527 - безкоштовно з номерів мобільних операторів України або на скористатися сайтом: www.527.org.ua    Гаряча лінія Міністерства закордонних справ України для громадян України, які опинилися в надзвичайних ситуаціях за кордоном (044) 238 16 57.    Сучасні форми експлуатації людини та нові виклики, що їх переживає світ, створюють загрозу потрапляння у ситуацію торгівлі людьми практично всіх соціальних груп населення.

21:35 09.08.2021

Програма «ВЛАСНИЙ ДІМ» продовжується !

На виконання Указу Президента України від 27.03.1998 року № 222/98, за підтримки обласної державної адміністрації та органів місцевого самоврядування на Херсонщині продовжується реалізація програми пільгового кредитування «Власний дім», яка передбачає надання пільгових кредитів під 3% річних за напрямками:

14:36 03.08.2021

Нацсоцслужба не заглядатиме у холодильники людей.

Об’єктами перевірок Національної соціальної сервісної служби України стануть всі організації, які беруть участь у призначенні або оформленні документів для встановлення субсидій та допомог, а також організації, які надають соціальні послуги. Про це повідомив голова Нацсоцслужби України Владислав Машкін у своїй колонці для інтернет-видання «Економічна правда».

13:23 29.07.2021

Нацсоцслужба замінить діючу систему управління соціальним захистом населення - Владислав Машкін.

У країні змінюється модель надання соціальної підтримки, центр надання соціальних послуг переноситься до громад, що є зручним для людей, яким тепер не доведеться їздити в обласний або районний центр для отримання соціальних послуг. Адмініструванням цих послуг і контролем їх якості надання займеться Національна соціальна сервісна служба України. Про це повідомив голова Нацсоцслужби України Владислав Машкін у своїй колонці для інтернет-видання «Економічна правда».

13:13 29.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь