Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Увага Довідка (витяг) про відсутність/наявність судимості НЕ ВИМАГАЄТЬСЯ для взяття на військовий облік чи оновлення військово-облікових документів.

Через поширення неточної інформації у соцмережах сервіси МВС наразі перевантажені запитами від громадян. Відповідно час обробки заявок збільшується.

13:53 17.05.2024

Як створити в громаді добровільну пожежну команду на базі громадської організації: алгоритм дій

Консультант Представництва Фонду міжнародної солідарності в Україні (Solidarity Fund PL in Ukraine Василь Кундрик описав покроковий алгоритм дій для створення в громаді пожежно-рятувальних підрозділів на базі громадської організації для забезпечення добровільної пожежної охорони.

17:40 14.05.2024

Міністерство оборони України запускає нову платформу з дерегуляції процесів та змін у відомстві.

"Це інструмент, за допомогою якого будь-хто може повідомити нам, яке питання необхідно дерегулювати, що варто змінити", – розповів заступник Міністра оборони України Haider Stanislav. Запрошуємо всіх зацікавлених – державні органи, підприємства ОПК, військовослужбовців та їх родини – долучитися до нашої ініціативи та подати свої пропозиції на платформі: https://deregulation.mod.gov.ua. Тут ви зможете зробити свій внесок у вдосконалення системи оборони України!

15:47 14.05.2024

Відкрито набір на програму для жінок-підприємниць в агропродовольчому секторі. Як взяти участь?

Українських підприємиць запрошують долучитися до програми менторської підтримки жінок в агробізнесі «Empowering Women in Agrifood» від EIT Food, який підтримується Європейським Інститутом Інновацій та Технологій (EIT), органом Європейського союзу та реалізується за підтримки Radar Tech в Україні. Кожна учасниця отримає фінансову допомогу в одну тисячу євро протягом програми на проїзд/проживання під час офлайн-заходів, а найкращі проєкти отримають гранти €5000 та €10,000 на розвиток власної справи.

15:24 13.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь