Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Розʼяснення щодо взяття громадян України на військовий облік призовників.

Відповідно до статті 14 Закону “Про військовий обов’язок і військову службу” щороку протягом січня - березня беруться на облік громадяни України чоловічої статі, яким у рік взяття на військовий облік виповнюється 17 років.

14:01 29.05.2024

Захист Батьківщини – почесна місія та один із головних обов’язків громадянина, закріплений у Конституції України. Незалежно від посад, здобутків і рангів кожен має боронити країну від агресора.

Обороняти країну потрібно усім, а за хабар відповідають одразу дві сторони. Центр стратегічних комунікацій пояснює Понад мільйон військовозобов’язаних громадян оновили свої дані у ТЦК, ЦНАП та через систему «Резерв+», з них – понад 14 тисяч – за кордоном у 124 країнах.

13:14 28.05.2024

Щонеділі кваліфіковані психологи Українського ветеранського фонду зустрічаються з учасниками Групи підтримки, щоб обговорити пережиті емоції та поділитися враженнями останніх семи днів.

«Кожен може розказати свою історію, і ніхто не буде засуджувати чи давати непрохані поради». Щонеділі кваліфіковані психологи Українського ветеранського фонду зустрічаються з учасниками Групи підтримки, щоб обговорити пережиті емоції та поділитися враженнями останніх семи днів.

18:23 25.05.2024

 Українська Волонтерська Служба спільно з експертами Українського центру трансплан-координації, Українського реєстру донорів кісткового мозку, UAnimals та ДонорUA підготували памʼятку про те, які види донорства існують та як можна долучитись.

ДОНОРСТВО В УКРАЇНІ: ЯКИМ ВОНО БУВАЄ ТА ЯК ДОЛУЧИТИСЬ У кожного з нас є можливість допомогти, а інколи навіть врятувати життя інших. Одним із методів допомоги є донорство – вияв підтримки до тих, хто її найбільше потребує. 

18:10 25.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь