Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Як захистити свої акаунти в соцмережах та месенджерах від шахраїв?

        Шахраї від імені компанії Meta пишуть в особисті повідомлення (Direct) у фейсбуці та інстаграмі та виманюють паролі від сторінок у соцмережах. Повідомлення можуть надсилати англійською мовою. Зміст повідомлення полягає в тому, що нібито співробітники Meta повідомляють власнику сторінки про порушення правил спільноти. Шахраї можуть також писати, що після перегляду вашої сторінки було визначено, що ви порушили авторські права кілька разів. Якщо ви вважаєте, що це помилка, вам слід це оскаржити, інакше ваш обліковий запис буде деактивовано протягом 24 годин. І дають посилання на форму оскарження водночас коли власник сторінки переходить за посиланням, шахрайський ресурс просить ввести власний логін та пароль у соцмережах. Після того, як людина вводить ці дані, вони автоматично стають відомі шахраям.

19:13 23.10.2023

Особливості декларування за 2021 – 2023 роки щодо порядку вилучення декларацій з відкритого доступу

Херсонська обласна військова адміністрація інформує, що відповідно до вимог пункту 211 Прикінцевих положень Закону України «Про запобігання корупції» керівники державних органів та органів місцевого самоврядування мають право звертатися з письмовим поданням до Національного агентства з питань запобігання корупції про вилучення з відкритого доступу декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, які здійснюють свої службові повноваження перебуваючи на постійній основі на територіях, на яких ведуться активні бойові дії.

16:31 21.10.2023

Відновити декларування та врахувати безпекові аспекти - головний запит суспільства, який держава має забезпечити для громадян.

НАЗК розробило Порядок вилучення з відкритого доступу декларації (cutt.ly/xwQI1M8A) особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, а сьогодні він набрав чинності. Як вилучити декларацію з відкритого доступу?

19:28 18.10.2023

Український ветеранський фонд Мінветеранів проводить опитування ветеранів й ветеранок щодо їхніх потреб зараз і в майбутньому

Український ветеранський фонд, що діє при Міністерстві у справах ветеранів України, проводить опитування ветеранів й ветеранок щодо їхніх потреб зараз і в майбутньому.

18:30 18.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь