Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

До уваги платників податків: стартувала кампанія декларування доходів, одержаних у 2021 році

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі повідомляє, що з 1 січня 2022 року розпочалася кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2021 року.

08:36 17.01.2022

Податкова інформує

Платники земельного податку та орендної плати за землі державної та комунальної власності

13:41 14.01.2022

Податкова інформує

1 січня 2022 року РРО/ПРРО стануть обов’язковими для використання, а штрафи зростуть  

11:11 04.01.2022

Е-ЛІКАРНЯНІ З НЕЗНАЧНИМИ ПОМИЛКАМИ В ПІБ ПРИЙМАЮТЬСЯ ФОНДОМ ДО ОПЛАТИ

Трапляється, що ім’я в е-лікарняному несуттєво відрізняється від паспортних даних – пропущена буква у прізвищі, відсутній апостроф, Євгенівна замість Євгеніївна тощо. Це означає, що була допущена помилка при укладенні декларації із сімейним лікарем – дані з декларації вносяться до реєстру пацієнтів та використовуються при створенні медичних висновків, на підставі яких формуються е-лікарняні.

15:22 23.12.2021

До бюджету Нижньосірогозької громади надійшло понад 19,4 мільйона гривень єдиного податку

За даними відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та             м. Севастополі, упродовж січня – листопада 2021 року платники Нижньосірогозької територіальної громади, які обрали спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, перерахували до місцевого бюджету понад 19,4 млн гривень єдиного податку. Однак, порівняно з аналогічним періодом минулого року цей показник зменшився на 116 тис. гривень.

17:01 20.12.2021

Власники та орендарі земельних ділянок Нижньосірогозької громади сплатили до бюджету понад 25,8 мільйона гривень

Як повідомили у відділі координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, упродовж січня – листопада нинішнього року власники та орендарі земельних ділянок Нижньосірогозької територіальної громади сплатили до місцевого бюджету понад 25,8 млн гривень плати за землю, що становить 29,4 % від загальної суми надходжень і на 628 тис. гривень перевищує минулорічний показник.

16:07 20.12.2021

Як діяти у разі забруднення повітря сірчаним ангідридом?! До уваги жителів громади пропонуємо Дорожню карту дій у випадку виникнення загрози.

Людська діяльність призводить до того, що забруднення надходять в атмосферу в основному у двох видах - у вигляді аерозолів (зважених частинок) і газоподібних речовин.

08:56 17.12.2021

Оформлення спадкових прав на земельну ділянку, що перебуває в оренді

До Нижньосірогозького бюро правової допомоги часто звертаються громадяни з питанням  щодо оформлення спадкових прав на земельну ділянку, що перебуває в оренді. Що робити, якщо отримав від померлого родича у спадщину земельну ділянку, яка перебуває в оренді? З чого потрібно починати? Спробуймо розібратися.

13:26 13.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь