Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Безпека, укриття та наслідки обстрілів: як херсонці оцінюють ситуацію у місті

Публікуємо звіт соціологічного дослідження громадської думки херсонців, яке проведене на замовлення Фонду громади Херсона «Захист» і стосується вкрай актуальної для жителів Херсонської громади теми – безпекових питань.

20:17 04.10.2023

Зміни в трудовому законодавстві під час воєнного стану

Трудові відносини під час воєнного стану в Україні: що змінилося? Воєнний стан кардинально вплинув на всі сфери життя українців, включно з трудовою діяльністю. Коротко і доступно про те, що Закон України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» (№ 2136) змінив для роботодавців і працівників України, які працюють за трудовим договором.

20:39 20.09.2023

На варті трудових прав медичних працівників!

У зв’язку із набранням чинності постанови КМУ від 12.01.2022 № 2 «Деякі питання оплати праці медичних працівників закладів охорони здоров’я» Головне управління Держпраці у Херсонській області акцентує увагу всіх керівників закладів охорони здоров'я Херсонської області  на обов’язковому підвищенні базового рівня заробітної плати медичним працівникам та недопущенню штучного встановлення їм неповного робочого часу, з метою зменшення витрат на оплату праці тощо. Примушення медичних працівників до написання заяв про запровадження неповного робочого часу є неприпустимим.

10:13 17.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь