A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Оголошення

Оголошено IV Всеукраїнський конкурс наукових студентських робіт на тему Революції Гідності

Цьогоріч минуло 10 років з початку Революції Гідності – події, що змінила хід історії України. Адже саме на Майдані українське суспільство потужно заявило про власний цивілізаційний вибір творити майбутнє країни у спільноті вільних демократичних європейських держав. З нагоди 10 річниці Революції Національний музей Революції Гідності • Maidan Museum проводить конкурс. Його мета заохотити студентів вишів до дослідження Революції Гідності, вивчення її історії, особливостей, здобутків, значення та впливу на різні сфери політичного, суспільного та культурного життя.

21:08 24.11.2023

Вже цієї суботи ми вшановуємо жертв Голодомору 1932-33 років. Цьогоріч це 90-і роковини геноциду українського народу.

До Дня пам’яті жертв Голодомору Український інститут національної пам’яті ініціює акцію «Пам’ятай про жертв Голодомору. Підтримуй тих, хто бореться за Україну». Та закликає українців згадати тих, кого вбив голодом більшовицький режим та підтримати сучасних захисників, аби не повторити цю трагедію.

21:11 23.11.2023

«Намір»: Музей Голодомору презентує нову виставку

Вона пропонує подивитися на факти Голодомору та злочини росіян, вчинені в Україні під час повномасштабного вторгнення протягом 2022–2023 років, через концепцію злочину геноциду. В ній ключове значення має доведеність спеціального наміру. Підсилять ефект виставки відеоінсталяції. З екранів на стінах глядачі дізнаються, як розвивався намір винищення українців – від слів до дії, а також лунатимуть експертні пояснення правових аспектів злочину геноциду.

20:35 23.11.2023

«16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА» - анонімне опитування

Національна соціальна сервісна служба в рамках Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства» та з метою виконання Державної стратегії забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2030 року запрошує взяти учать в опитуванні «Доступ до послуг та допомоги постраждалих від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі», що триватиме до 24 листопада 2023 року (включно) за посиланням: https://forms.gle/NfQB2uxXQtKasW4M6 

20:54 22.11.2023

Волонтери здійснюють безкоштовну евакуацію маломобільних і немобільних жителів Херсонщини.

Працівники ГО "Херсонська ліга соціальних працівників" та Громада UA евакуюють важкохворих людей до лікарень Миколаєва, Одеси та Кропивницького. Евакуйовані будуть у безпеці і отримають всю необхідну допомогу.

20:36 22.11.2023

75 тисяч доларів можуть отримати на відновлення або розвиток власної справи аграрії Херсонщини, постраждалі від війни

Міжнародна організація Mercy Corps за фінансування Фонда Говарда Баффета пропонує фінансову підтримку малому та середньому бізнесу у сфері сільського господарства. 

19:44 22.11.2023

Жителі Херсонщини можуть отримати три тисячі доларів на відновлення сільськогосподарської діяльності 

Таку допомогу пропонує міжнародна організація Mercy Corps у рамках реалізації Програми підтримки сільського господарства України. Проєкт фінансується з фонду Говарда Баффета. Програма спрямована на підтримку постраждалих місцевих родин та тих, що вимушено перемістилися через війну.

19:53 21.11.2023

До десятої річниці Революції Гідності Національний музей Революції гідності представив цьогорічну програму заходів та соціальну кампанію

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи – одне зі знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революції, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках. Цього дня українці вшановують пам’ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.

18:29 19.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь