A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Оголошення

Українці, які перебувають у Європі, зможуть здати зразки ДНК для пошуку своїх родичів, зниклих безвісти за особливих обставин, - Ігор Клименко

Українці, які перебувають у Європі, зможуть здати зразки ДНК для пошуку своїх родичів, зниклих безвісти за особливих обставин, Це результат домовленостей Головного слідчого управління Національної поліції України з Міжнародною комісією з питань зниклих безвісти. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

21:41 18.11.2023

Оголошено грантовий конкурс для громадських організацій, які допомагають переселенцям

Грантовий конкурс на реалізацію проєктів із надання гуманітарної допомоги анонсувала Данська рада у справах біженців (DRC). У ньому можуть взяти участь громадські організації, які допомагають ВПО та місцевому населенню, що постраждало від війни. Про це йдеться на сторінці організаторів.

21:18 18.11.2023

ВІДНОВЛЕНО ДОСТУП ДО РЕЄСТРУ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ (РТГ)

14 листопада 2023 року Відділом ЦНАП Нижньосірогозької селищної ради відновлено доступ до Реєстру Нижньосірогозької селищної територіальної громади, з 16 листопада 2023 року розпочато діяльність відділу ЦНАП Нижньосірогозької громади в обмеженому форматі на базі Координаційного центру допомоги ВПО з Херсонської області (Херсонський ХАБ) у м.Івано-Франківськ.

20:34 16.11.2023

Бійці бригади Гвардії наступу «Буревій» готується до нових завдань

Тривають ротні тактичні навчання бійців батальйону оперативного призначення бригади «Буревій». Бійці саме цього батальйону були загартовані в довготривалих боях на Луганщині, зокрема в Білогорівці. Наразі хлопці активно готуються до виконання бойових завдань на інших напрямках.

20:00 14.11.2023

Міністерство економіки запрошує представників громадських організацій долучитися до обговорення наданих пропозицій до Плану для Ukraine Facility

У понеділок, 20 листопада, відбудеться обговорення пропозицій Громадських організацій до Плану для Ukraine Facility, організоване Міністерством економіки України за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та Київської школи економіки. 

20:09 13.11.2023

Евакуюйтеся!

Окупаційні війська продовжують рівняти прибережні громади з землею. Тому єдиний вихід вберегти себе та своїх близьких – тимчасова евакуація. 

19:46 01.11.2023

До Дня української писемності та мови МОН у партнерстві з Уповноважений із захисту державної мови та Всеукраїнським рухом Єдині проведе форум «Українська — мова перемоги!».

Як мова впливає на формування національної ідентичності? Яку роль вона відіграє в історії України? Як впливає на безпеку? Про це все поговоримо вже 27 жовтня До Дня української писемності та мови МОН у партнерстві з Уповноважений із захисту державної мови та Всеукраїнським рухом Єдині проведе форум «Українська — мова перемоги!». Подія відбудеться за інформаційної підтримки групи «1+1 media» в межах проєкту «Плюсуй українську».

20:56 26.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь