A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Оголошення

Тематична виставка «Ефективні рішення для відбудови»

Виклики, перед якими сьогодні постає українське суспільство потребують ефективних та зважених рішень як з боку держави так і зі сторони бізнес спільноти, адже саме взаємодія та співпраця влади та бізнесу, науки та промислових підприємств надасть можливість для розбудови економічного  розвитку України, сприятимуть створенню інвестиційного клімату країни та зростання добробуту громадян нашої держави. Продовжуючи серію тематичних заходів, спрямованих на відкритий діалог та демонстрацію матеріалів, рішень та технологій щодо відновлення та відбудови інфраструктури України, ми анонсуємо проведення тематичної виставки “Ефективні рішення для відбудови”

20:09 22.09.2023

До уваги внутрішньо переміщених осіб з Нижньосірогозької громади

При Херсонській обласній державній адміністрації планується утворити Раду з питань внутрішньо переміщених осіб. Рекомендуємо кандидатам, які бажають увійти до її складу до 01 жовтня 2023 року  надати до Департаменту соціального розвитку Херсонської обласної державної адміністрації наступні документи:

17:59 22.09.2023

Змагайтеся за призи у «Вікі любить пам’ятки» — подавайте фото/відео для Вікіпедії!

З 1 по 31 жовтня в Україні відбудеться «Вікі любить пам’ятки» 2023 — найбільший фотоконкурс об’єктів української культурної спадщини. Цьогоріч він пройде вже дванадцятий раз. Метою кампанії є зібрати світлини всіх пам’яток нерухомої культурної спадщини України для ілюстрування статей у Вікіпедії.  

20:19 20.09.2023

«РОДИНАМ ЗАХИСНИКІВ» – КОМУНІКАТИВНИЙ ПОРАДНИК ВІД МІНОБОРОНИ

Міністерство оборони України у рамках інформаційної кампанії «Родинам захисників» розробило брошуру. Вона містить інформацію та поради, які знадобляться під час телефонного спілкування із захисниками та захисницями.

16:34 20.09.2023

До уваги мешканців Нижньосірогозької селищної територіальної громади, які мають статус внутрішньо переміщеної особи!

З метою підтримки внутрішньо перемішених осіб Херсонської області, які постраждали від повномасштабного вторгнення та не можуть повернутись до своїх домівок через їх окупацію, руйнування, обстріли та винаймають житло у місці свого теперішнього перебування, БО «БФ «АДРА Україна» пропонує надати грошову допомогу на оренду житла сім’ям, які є внутрішньо переміщеними особами.

16:00 18.09.2023

Оголошення

На підставі розпорядження селищного голови від 02 березня 2022 року № 50 скасовано чергове сесійне засідання ХVIII сесії селищної ради восьмого скликання, яке заплановано на 03 березня 2022 року.

11:46 02.03.2022

Повідомлення про оприлюднення проєкту рішення «Про затвердження Положення про порядок закріплення майна комунальної власності на праві господарського відання або оперативного управління»

Рішення розроблене з метою встановлення єдиних вимог до порядку закріплення майна комунальної власності Нижньосірогозької селищної територіальної громади за підприємствами, установами організаціями на правах господарського відання  або оперативного управління.

15:57 23.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь