Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Служба у справах дітей

Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту рекомендує повернути на доопрацювання суб’єкту права законодавчої ініціативи проєкти Законів України

Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту рекомендує повернути на доопрацювання суб’єкту права законодавчої ініціативи проєкти Законів України:

11:32 16.05.2024

Допомога на дітей, над якими встановлено опіку

Близько чотирьох тисяч дітей в Україні  щороку залишаються без батьківського піклування. З війною ця проблема набула особливого значення. Діти, на жаль, втрачають батьків, але жоден заклад не здатен замінити дитині сім'ю, забезпечити тепло і родинний затишок, подарувати дитинство.

11:23 16.05.2024

в Міжнародний день сім’ї, Міністерство соціальної політики України спільно з Координаційний центр з розвитку сімейного виховання та догляду дітей запустили єдину державну онлайн-платформу про усиновлення та сімейне виховання дітей “Україна для кожної

Сьогодні, в Міжнародний день сім’ї, Міністерство соціальної політики України спільно з Координаційний центр з розвитку сімейного виховання та догляду дітей запустили єдину державну онлайн-платформу про усиновлення та сімейне виховання дітей “Україна для кожної дитини”: https://dity.gov.ua.

12:43 15.05.2024

Уже зовсім скоро дитячі голоси наповнять життям табори відпочинку і оздоровлення. Діти, які потребують особливої соціальної уваги і підтримки, відпочиватимуть безоплатно. І, як і торік, можна буде скористатися програмою «єОздоровлення».

Міністерство соціальної політики України  запустили «єОздоровлення» минулого року: це був пілотний проєкт, який дозволив майже 2000 дітей із малозабезпечених родин відпочити в Карпатах без навантаження на сімейний бюджет.

16:56 14.05.2024

Уряд затвердив Порядок виявлення та повернення дітей, депортованих внаслідок збройної агресії рф

Сьогодні Кабмін ухвалив постанову «Про затвердження Порядку виявлення та повернення дітей, депортованих або примусово переміщених внаслідок збройної агресії російської федерації проти України».

16:22 14.05.2024

Що робити, коли цькування відбувається постійно?

 Різноманітні додатки і гаджети допомагають бути завжди на зв’язку, дізнаватися новини про друзів і події у світі, отримувати знання. Та трапляються ситуації невиправданої агресії, образливі коментарі, ігнорування в чатах, повідомлення з погрозами. Іноді можна це видалити, заблокувати кривдника, вимкнути телефон і займатися іншими справами.

15:37 07.05.2024

Що треба знати, щоб навчитися чути свою дитину та налагодити з нею стійкий емоційний зв’язок. Якщо ви відчуваєте труднощі і вам потрібна консультація з питань виховання дітей звертайтеся до фахівців ГО "Центр психологічної допомоги "Конфіденс"

 Чи буває у вас так, що ви намагаєтесь пояснити дитині щось важливе, а вона ніби відключається і перестає вас чути? Діалог перетворюється на батьківський монолог, а ви лишаєтесь наодинці зі своїми переживаннями.

12:28 03.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь