Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Служба у справах дітей

З метою оздоровлення на відпочинку дітей в області діє обласна програма оздоровлення та відпочинку дітей на 2021 – 2025 роки

Одним із заходів даної Програми передбачено надання щорічної одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення та/або психологічну реабілітацію дітей, які постраждали від збройної агресії Російської Федерації проти України. 

21:02 06.04.2024

Продовжуємо спростовувати міфи навколо питання усиновлення. Віримо, що руйнування стереотипів та краще усвідомлення справжньої сутності усиновлення сприятиме зростанню числа сімей, які готові відкрити свої серця для дітей

Також нагадуємо, що кожен, хто хоче прийняти дитину, позбавлену батьківського піклування, у свою родину, може звернутися по юридичну та психологічну допомогу від фахівців благодійного фонду “Рідні”. Телефонуйте за номером 0 800 300 484.

17:25 01.04.2024

Уряд ухвалив зміни до нормативно-правової бази, які допоможуть дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, менше чекати на свої нові родини.

  Запроваджено виплату тимчасової допомоги на дітей, щодо яких встановлено факт відсутності батьківського піклування та які тимчасово влаштовані в сім’ю родичів, знайомих, прийомну сім’ю або дитячий будинок сімейного типу, “Дитина не одна”, у розмірі 2,5 прожиткового мінімуму для дітей відповідного віку на кожну дитину, для дітей з інвалідністю — 3,5 прожиткового мінімуму для дітей відповідного віку на кожну дитину. Що змінюється з ухваленням змін:

14:21 27.03.2024

5 міфів про "ідеальних" батьків

До батьків зараз багато вимог. Зі сторінок соціальних мереж на нас дивляться усміхнені й гарні мами і тата, і такі ж усміхнені й охайні діти.

14:11 26.03.2024

Як в Україні стати прийомним батьком чи матір’ю

Прийомна сім’я – це подружжя або окрема особа, які добровільно за плату взяли на виховання і спільне проживання від 1 до 4 дітей. Про це нагадали на сайті громадської спілки «Українська мережа за права дитини», яка є багаторічним партнером Мінреінтеграції.

08:24 20.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь