Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Служба у справах дітей

У 2023 році на порталі Дія стали доступними чотири види соціальної допомоги:

У 2023 році на порталі Дія стали доступними чотири види соціальної допомоги: при усиновленні дитини – для батьків, які усиновили дітей-сиріт або дітей, позбавлених батьківського піклування;

09:32 02.02.2024

На порталі Дія доступні чотири соціальні допомоги для сімей з дітьми. Нагадуємо хто має право оформити сервіс

Упродовж 2023 року Міністерство соціальної політики активно працювало над удосконаленням системи підтримки для сімей з дітьми, зосереджуючись також і  на цифровізації виплат соціальної допомоги. Важливим кроком у цьому напрямку стала доступність чотирьох видів соціальної допомоги на порталі Дія.

19:36 25.01.2024

"Україна для кожної дитини": анонсовано запуск єдиної державної онлайн-платформи про усиновлення та форми сімейного виховання

У п'ятницю, 22 грудня, презентовано тизер єдиної державної онлайн-платформи про усиновлення та сімейне виховання дітей: https://dity.gov.ua . Повноцінний запуск відбудеться вже на початку 2024 року.

20:28 22.12.2023

Уряд фокусує увагу на статусних дітях, які перебувають на тимчасово окупованих територіях

Про це Віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук заявила під час прямого включення на телеканалі «Рада». За її словами, питання щодо цієї категорії маленьких українських громадян постійно на порядку денному Координаційного штабу з питань захисту прав дитини в умовах воєнного стану.

19:22 19.12.2023

Уряд ухвалив важливу постанову щодо дітей-сиріт, які опинилися на ТОТ або були незаконно вивезені до рф

Проект постанови було розроблено на виконання доручення Віце-прем'єр-міністра України - Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук за результатами засідань Коордштабу з питань захисту прав дитини в умовах воєнного стану.

19:07 15.12.2023

Професійні вихователі й гідне фінансування: як держава планує розвивати патронат над дитиною і чому це важливо

В Україні функціонує приблизно 700 закладів інституційного догляду, де перебувають понад 90 тисяч дітей. Тоді як патронат над дитиною – це шанс вберегти її від потрапляння у заклад та залишити у біологічній родині. Про те, що передбачає ця комплексна послуга, її значення та де шукати патронатних вихователів говорили під час загальноукраїнського вебінару, який провела міжнародна благодійна організація Партнерство «Кожній дитині» на замовлення Міністерства соціальної політики України. 

21:09 07.12.2023

ГО #stop_sexтинг представляє тематичний комікс для дітей #Не_ведись

Згідно з останнім звітом альянсу WeProtect про глобальну оцінку загроз для дітей в інтернеті, з 2019 року кількість зареєстрованих випадків сексуального насильства над дітьми онлайн зросла на 87% у всьому світі. Ця цифра підкреслює нагальну потребу в скоординованій, багатогранній роботі для захисту дітей в інтернеті. 

19:21 24.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь