Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Якщо людина потрапила в полон. Куди повідомляти?

Інформацію щодо потрапляння особи в полон до ворога необхідно повідомляти виключно до компетентних державних органів, нагадує Національне інформаційне бюро (НІБ) при Мінреінтеграції.

17:38 25.10.2023

«Телефон довіри» та «електронна пошта довіри» в Офісі Генерального прокурора!

Про порушення, допущені працівниками прокуратури З метою підвищення довіри суспільства до органів прокуратури, запровадження способів захищеного (у тому числі анонімного) отримання інформації організовано роботу з приймання на спеціальну телефонну лінію та спеціальну електронну пошту інформації про порушення прокурорами Офісу Генерального прокурора, обласних, спеціалізованих на правах обласних, окружних, спеціалізованих на правах окружних прокуратур правил прокурорської етики, недостовірність тверджень у деклараціях доброчесності прокурорів, вчинення дій, що порочать звання прокурора і можуть викликати сумнів у його об’єктивності, неупередженості та незалежності, у чесності та непідкупності органів прокуратури, а також про факти недотримання працівниками органів прокуратури, Тренінгового центру прокурорів України законодавства у сфері запобігання корупції.

20:11 24.10.2023

Як правильно отримати кредит, захиститися від шахраїв та грамотно керувати фінансами: дивіться новий серіал на платформі Дія.Освіта

Серіал «Кредитна історія: що це і чому вона важлива» буде цікавим та корисним для тих, хто хоче зберігати хороші відносини з банком, розширить знання українців про відповідальне формування кредитної історії та гарну фінансову репутацію.

19:39 24.10.2023

Як захистити свої акаунти в соцмережах та месенджерах від шахраїв?

        Шахраї від імені компанії Meta пишуть в особисті повідомлення (Direct) у фейсбуці та інстаграмі та виманюють паролі від сторінок у соцмережах. Повідомлення можуть надсилати англійською мовою. Зміст повідомлення полягає в тому, що нібито співробітники Meta повідомляють власнику сторінки про порушення правил спільноти. Шахраї можуть також писати, що після перегляду вашої сторінки було визначено, що ви порушили авторські права кілька разів. Якщо ви вважаєте, що це помилка, вам слід це оскаржити, інакше ваш обліковий запис буде деактивовано протягом 24 годин. І дають посилання на форму оскарження водночас коли власник сторінки переходить за посиланням, шахрайський ресурс просить ввести власний логін та пароль у соцмережах. Після того, як людина вводить ці дані, вони автоматично стають відомі шахраям.

19:13 23.10.2023

Особливості декларування за 2021 – 2023 роки щодо порядку вилучення декларацій з відкритого доступу

Херсонська обласна військова адміністрація інформує, що відповідно до вимог пункту 211 Прикінцевих положень Закону України «Про запобігання корупції» керівники державних органів та органів місцевого самоврядування мають право звертатися з письмовим поданням до Національного агентства з питань запобігання корупції про вилучення з відкритого доступу декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, які здійснюють свої службові повноваження перебуваючи на постійній основі на територіях, на яких ведуться активні бойові дії.

16:31 21.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь