A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Ділимось як швидко викрити ворожі фейки в Telegram

Боротьба проти російської пропаганди та дезінформації триває. Дуже важливо залишатись пильним до свого інформаційного простору та довіряти лише достовірним джерелам. Центр стратегічних комунікацій МКІП запустив телеграм-бот, в який можна надіслати фейки, посилання на підозрілі сторінки, смс- та email-розсилки, новини з маніпулятивними заголовками та інше інформаційне сміття яке продукує ворог.

21:06 26.10.2023

#тияк

Емоційна стійкість дозволяє тримати і себе в купі, і ще й підтримувати інших. Тому так важливо дбати про свою емоційну стійкість, робити все, аби її підсилювати, а не послаблювати. Як? Розповідаємо разом із проєктом #тияк Дотримуйтеся своїх цінностей. Адже наші цінності додають нам орієнтири й сенси. Рух по життю згідно з цінностями робить його більш насиченим і цікавим. Навіть у найважчі часи.

21:00 26.10.2023

20 жовтня Уряд України вніс зміни до Правил дорожнього руху. Що зміниться?

 Введена практика постійного застосування денних ходових вогнів. Раніше денні ходові вогні (а в разі їх відсутності — ближнє світло фар) повинні були бути увімкнені у світлу пору доби поза межами населеного пункту з 1 жовтня по 1 травня. Тепер такий часовий проміжок відмінено.

20:48 26.10.2023

Зламали обліковий запис: що робити?

Мабуть, кожен з нас має декілька облікових записів: акаунти в Google, Facebook, Instagram, TikTok, Twitter тощо. Це – наши засоби спілкування, як номер телефону чи поштова адреса, а іноді – і наш бізнес. Ми користуємось ними щодня і зазвичай почуваємось в повнійм безпеці та впевнено, спілкуючись відкрито та вільно, готові витрачати свій час та гроші на соціальні мережі, адже компації – власники соцмереж дбають про безпеку своїх клієнтів. Так, система Google зазвичай попереджає користувача про будь-які підозрілі дії з акаунтом.

20:45 25.10.2023

Безбар'єрність в дії: як і де особі з інвалідністю отримати посвідчення водія

Послуга з отримання посвідчення водія нині користується попитом серед громадян України.  Серед охочих кермувати автівкою і люди з інвалідністю. Саме тому в Україні було створено "Автошколи для людей з інвалідністю". Це флагманський проект Міністерства внутрішніх справ України, який реалізується у рамках ініціативи "Без бар’єрів" Першої леді України Олени Зеленської. 

20:14 25.10.2023

Якщо людина потрапила в полон. Куди повідомляти?

Інформацію щодо потрапляння особи в полон до ворога необхідно повідомляти виключно до компетентних державних органів, нагадує Національне інформаційне бюро (НІБ) при Мінреінтеграції.

17:38 25.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь