Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Відновити декларування та врахувати безпекові аспекти - головний запит суспільства, який держава має забезпечити для громадян.

НАЗК розробило Порядок вилучення з відкритого доступу декларації (cutt.ly/xwQI1M8A) особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, а сьогодні він набрав чинності. Як вилучити декларацію з відкритого доступу?

19:28 18.10.2023

Український ветеранський фонд Мінветеранів проводить опитування ветеранів й ветеранок щодо їхніх потреб зараз і в майбутньому

Український ветеранський фонд, що діє при Міністерстві у справах ветеранів України, проводить опитування ветеранів й ветеранок щодо їхніх потреб зараз і в майбутньому.

18:30 18.10.2023

Інформація щодо отримання матеріальної допомоги за рахунок коштів обласного бюджету

У регіоні працює комісія з питань надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Херсонської області, які опинилися у скрутному становищі внаслідок непередбачених обставин, яка розглядає звернення громадян та надає допомогу за рахунок коштів обласного бюджету.

19:23 16.10.2023

Добірка корисних чат-ботів для ВПО

Ці програми допоможуть внутрішньо переміщеним особам знайти житло, влаштувати дитину в садок чи до школи, відшукати рідних тощо. У них ви отримаєте докладні інструкції для дій у таких ситуаціях.

18:27 14.10.2023

Безвідсоткові гроші на бізнес: як одержати до 250 тис. грн. Особистий досвід підприємців

Від липня в Україні працює держпрограма фінансування мікробізнесу на суми від 50 до 250 тисяч гривень. Обсяг може здатися незначним, однак, на відміну від інших держпрограм з підтримки підприємців, у цій майже немає обмежень щодо сфери діяльності, грантові кошти не видаються під відсоток, а витратити їх можна на досить широке коло цілей, зокрема на виробничу техніку, оренду та рекламу.

16:48 13.10.2023

Державна служба зайнятості пропонує скористатися нагодою - отримати ваучер на навчання

 Подати заявку на отримання ваучера на навчання онлайн  Поширені питання та відповіді.    Інформація для осіб віком старше 45 років  Інформація для осіб, звільнених з військової служби (крім військовослужбовців строкової служби)  Інформація для осіб, які звільнені з військової служби після участі у проведенні АТО  Інформація для внутрішньо переміщених осіб  Інформація для осіб, які позбавлені особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України, після їх звільнення  Інформація для осіб з інвалідністю  Інформація для осіб, які у період воєнного стану в Україні або окремих її місцевостях під час служби, трудової та іншої діяльності, проживання на відповідній території отримали поранення, контузію, каліцтво або захворювання   Перелік професій, спеціальностей, для навчання за якими може бути виданий ваучер  Перелік навчальних закладів, які мають право здійснювати діяльність у сфері вищої освіти та професійно-технічної освіти, для навчання в яких може бути виданий ваучер  Закон України «Про зайнятість населення» (стаття 1, стаття 30)  Постанова Кабінету Міністрів України від 20.03.2013 № 207 «Про затвердження Порядку видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності деяких категорій громадян на ринку праці»  Наказ Міністерства економіки України від 11.04.2023 № 2040 «Про затвердження Переліку професій, спеціальностей, для навчання за якими може бути виданий ваучер»  Наказ Міністерства освіти і науки України від 06.11.2015  № 1151 «Про особливості запровадження переліку галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2015 року № 266»

16:43 13.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь