A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

НАЗК нагадує, що до кінця кампанії декларування за 2023 звітний період залишилось 10 днів, тому рекомендуємо декларантам, навіть тим, які вже не перебувають на державній службі, перевірити, чи не забули вони подати якусь із декларацій.

Із введенням воєнного стану в Україні, процедура декларування набула певних особливостей. Через призупинення конкурсів на зайняття посад, особи, які вперше вступали на державну службу не подавали декларації кандидата на посаду. Втім, якщо такі особи звільнилися за ці два роки, вони все ще мають обов’язок подати декларацію після звільнення.

17:49 21.03.2024

Як отримати статус юридичної особи громадськими об’єднаннями, які були зареєстровані шляхом повідомлення про утворення, тобто без надання статусу юридичної особи?

 Для отримання статусу юридичної особи громадське об’єднання, що здійснює діяльність без статусу юридичної особи, за рішенням вищого органу управління може звернутися для проведення процедури реєстрації в порядку, визначеному Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань" (далі - Закон).

21:09 19.03.2024

Хочете взяти участь у конкурсі “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду, але маєте запитання?  Долучайтесядо воркшопу

Хочете взяти участь у конкурсі “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду, але маєте запитання?  Долучайтесядо воркшопу і дізнайтеся, як отримати від 500 тисяч до 1,5 мільйона гривень на реалізацію та розвиток власного бізнес-проєкту, зокрема: як правильно заповнити проєктну заявку, підготувати документи, на які деталі важливо звернути увагу та як уникнути помилок. Найближчий воркшоп відбудеться 12 березня о 12:00. Щоб зареєструватися, перейдіть за посиланням: https://veteranfund.com.ua/vorkshop-yak-otrymaty-do-1-5.../

20:11 08.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь